Skocz do zawartości
tHuNaR

ZAMBRA 5.1 MT340 czy Creative Inspire 5.1 5100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zastanawiam sie co wybrac czy:ZAMBRA 5.1 MT340 media-tech czy Creative Inspire 5.1 5100. Cenowo sa bardzo zblizone. Zwracam sie gloownie do uzytkowinikow tych zestawow. Jakie macie co do nich odczucia i ktore lepiej wziac?? Z goory dzieki

P.S. Bedzie to gralo na zintegrowanej AC'97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym bral DTT 2200 jakbym je gdzies dostal ofcz... jedna zaleta tych glosnikow... masz kable "wtykane" a nie na stale jak w 5100... chodzi o satelity, wymienilbym ta chamska miedz na beztlenowki i powiem, ze widzialem cosik tak zrobionego i bylo wypas...

co do MT to wogole sie wypowiadac nie bede... jak wczoraj wrocil klient z Zambra polozyl mi na podlodze i powiedzial zebym se to gowno wsadzil - wziol creativa i przyjechal z domu i powiedzial ze qfa jutro kupi dla brata tez :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym bral DTT 2200 jakbym je gdzies dostal ofcz... jedna zaleta tych glosnikow... masz kable "wtykane" a nie na stale jak w 5100... chodzi o satelity, wymienilbym ta chamska miedz na beztlenowki i powiem, ze widzialem cosik tak zrobionego i bylo wypas...

co do MT to wogole sie wypowiadac nie bede... jak wczoraj wrocil klient z Zambra polozyl mi na podlodze i powiedzial zebym se to gowno wsadzil - wziol creativa i przyjechal z domu i powiedzial ze qfa jutro kupi dla brata tez :D

Creative ma power calkiem calkiem, kumplowi szyba w dzrwiach do pokoju pekla na imprezie jak odpalil THE PRODIGY - Firestarter na FULLA :mrgreen:

Ja sie tez skusze na Creativa kiedys, na razie zameczam SAMSUNG SMS-5100 oraz na tyle mikrowieze AIWA XR-EM31 - ma sobie calkiem brzyzwoite brzmienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) wymienilbym ta chamska miedz na beztlenowki i powiem, ze widzialem cosik tak zrobionego i bylo wypas...

Przy tej klasie głośniczków jest to totalnie bez sensu... To tak jak pakowanie do kaszlaka sprzętu audio za 5000zł i mnóstwa innych bajerów. Chyba, że chodzi Ci wyłącznie o efekt wizualny - napisałeś "widzialem cosik tak zrobionego" więc chyba się nie mylę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) wymienilbym ta chamska miedz na beztlenowki i powiem, ze widzialem cosik tak zrobionego i bylo wypas...

Przy tej klasie głośniczków jest to totalnie bez sensu... To tak jak pakowanie do kaszlaka sprzętu audio za 5000zł i mnóstwa innych bajerów. Chyba, że chodzi Ci wyłącznie o efekt wizualny - napisałeś "widzialem cosik tak zrobionego" więc chyba się nie mylę...
dokladnie. przy tej mocy glosnikow nie bedzie zadnej roznicy. chyba ze ktos lubi majsterkowac... wtedy polecam samodzielny montaz, a nie kupowanie dobregoo zestawu, zeby go spieprzyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm roznice powiem, ze slychac... nei tak duza jak w klasie High End, lecz slychac!

wizualnie - ciezko bo to i tak schowane jest, chyba, ze kogos kreca kable rozlozone po podlodze - buehehhe

beztlenki wcale nie sa drogie i moim zdaniem nei takie bezsensuu w tym wypadku... a jesli chodzi o powod TAK z chodzi modu wszystkiego w kompie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...