Bartek_D_2005 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Hej Niedawno rozsypala mi sie drukarka i czas kupic nowa:p Do uzytku potrzebuje zarowno drukarki jak i skanera a nie mam ani tego ani tego. Co polecacie? Lepiej razem czy osobno? Komplet ten musi zmiescic sie w 1000zl. Coz, takie zycie:p Nie jestem pewien co wybrac. Zastanawialem sie jeszcze osobno skaner i drukarka laserowa czarno biala ale jakos nie jestem przekonany. Prosze pomozcie mi bo nie mam pojecia co wybrac. Bylbym wdzieczny za konkretne modele i doswiadczenia. Zalezy mi oczywiscie na jakosci sprzetu, firmie no i kosztach eksploatacji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja polecam osobno skaner i drukarke. Kombajny sa drogie i slabe. Co do sprzetu (jaki on ma byc) to trudno doradzic poniewaz nie podales zastosowan do jakich chcesz wykorzystywac sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...