lukasrz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A dobrze podpieles przewody od power i reset do MoBo 1612676[/snapback] człeniu :mur: :mur: :mur: przeczytaj dokładnie jego posty i zrozum je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 miałem podobny problem tylko ze na starszym kompie tez komp sie nie chciał włonczyć wszystkie wentyle chodziły lampki swieciły okazało się że płyta główna umarła heh:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zaraz, zaraz. Miałem identyczny problem dosłownie pare dni temu. Podłączyłem wszystkie podzespoły, zasilacz, włączam i nic. Na ekranie miałem "No signal" (sprawdzałem 4 karty graficzna), wiatraki się kręciły. Nic nie piszczało. Zaniosłem kompa do kolesia w serwisie i okazało się, że: - albo linia zasilająca grafike (kabel od zasilacza) musi byc obciążona - mam podpięty do tego dysk - albo styki, bo koleś wyciągnął wszystko, procek, cooler, wtyczki, podłaczył jeszcze raz i system wstał. Ludzie też mi mówili, że płyta walnięta, proc martwy, mostek na płycie uszkodzony itd. Spróboj najpierw sam się pobawić, bo może masz coś niedociśnięte. Nie stawiałbym od razu na plytę, bo masz 2 tygodnie w serwisie w plecy. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zaraz, zaraz. Miałem identyczny problem dosłownie pare dni temu. Podłączyłem wszystkie podzespoły, zasilacz, włączam i nic. Na ekranie miałem "No signal" (sprawdzałem 4 karty graficzna), wiatraki się kręciły. Nic nie piszczało. Zaniosłem kompa do kolesia w serwisie i okazało się, że: - albo linia zasilająca grafike (kabel od zasilacza) musi byc obciążona - mam podpięty do tego dysk - albo styki, bo koleś wyciągnął wszystko, procek, cooler, wtyczki, podłaczył jeszcze raz i system wstał. Ludzie też mi mówili, że płyta walnięta, proc martwy, mostek na płycie uszkodzony itd. Spróboj najpierw sam się pobawić, bo może masz coś niedociśnięte. Nie stawiałbym od razu na plytę, bo masz 2 tygodnie w serwisie w plecy. Pozdrawiam i powodzenia 1612715[/snapback] jesli nie minal jeszce tydzien od zakupu to idzie i bierze od reki nowa mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No jeśli nie minał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melzar Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Bez wszystkiego tez nie było pisku ;) wiec to chyba niie od zasilacza, zaraz jade do kolesi i niech to zobacza powiedzieli ze istnieje mozliwosc ze mi odrazu wymienia plyte a minal juz miesiac tylko dopiero wczoraj skompletowalem kompa :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A sproboj obciazyc linie do zasilania grafy. jesli masz dysk ATa to podlacz go do tego kabla, albo podlacz cokolwiek innego. Podociskaj styki jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melzar Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Bylem w sklepie i mi wymienili mobo rzeczywiscie byla padnieta dzieki chlopaky ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Bylem w sklepie i mi wymienili mobo rzeczywiscie byla padnieta dzieki chlopaky ;) 1613849[/snapback] nie ma problemu :D dobrze ze juz po problemach B) niech teraz sprzecior smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 poddaje sie, idz do serwisu skreca ci kompa za 30 zeta ::): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 poddaje sie, idz do serwisu skreca ci kompa za 30 zeta ::): 1613979[/snapback] Taaaa, ale mu juz działa? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melzar Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Chodzi jak marzenie, dual chodzi wszystko bez problemu :> po jakims czasie podkręce co nieco i pyk ;) temp mam 28 w idle a w stresie 32 :P Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Melzar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...