Invenis Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam. Chciałbym zrobić sobie okno w obudowie jednak sam nie zabardzo chcę sie za to zabierac(co by nie zrabac) i mam pytanie ,czy ktoś może wie gdzie moglbym dac bok obudowy do wyciecia i wstawienia plexy we wroclawiu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zrob sam... poczytaj, poogladaj i dasz rade, jest to banalnie proste, trzeba tylko chciec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No i wypadałoby się zaopatrzeć w coś do cięcia metalu i plexy ;p ewentualnie w bandaże jak by się ktoś pochlastał o ostre krawędzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja moge to zrobic tyle ze nie jestem z Wrocławia a z Zawiercia jak cos wal do mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...