Xalpha Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dzisiaj postanowilem zmienic wtyczke od sluchawek. Zlutowalem (nie wiem czy dobrze), podlączam - ok lączą - ale cicho troche i na dodatek nie wiem czy nie mono :(( Ma ktoś na to jakąś rade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dzisiaj postanowilem zmienic wtyczke od sluchawek. Zlutowalem (nie wiem czy dobrze), podlączam - ok lączą - ale cicho troche i na dodatek nie wiem czy nie mono :(( Ma ktoś na to jakąś rade ? 1611391[/snapback] Jakbys zrobil zdjecie, albo podal kolory kabli jakie ida od sluchawek, jaka wtyczka ? Kupiona nowa czy tez skas ucieta... pewnie zle polotuwales i masz taki efekt.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dokładnie, rzuć fotkę jakąś to Ci pomożemy.bo tak dybać to nie da rady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jakość dźwięku w dużej mierze zależy od użytych komponentów. Jeżeli te miedziane kabelki zlutowałeś lutem nie dziw się że dźwięk jest do dufy. Pozdrawiam socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zlutowalem cyną... przeciez i tak jakoś to maszyny muszą robic ;] A tu nie chodzi o jakość dzwieku a o glośnośc. Wtyczka jest cala z metalu, zlota niestety zdj. jutro bede robil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jakość dźwięku w dużej mierze zależy od użytych komponentów. Jeżeli te miedziane kabelki zlutowałeś lutem nie dziw się że dźwięk jest do dufy. Pozdrawiam socet 1611991[/snapback] Ale zes teraz dowalil, jak lysy grzywka o kant kuli ;), a czym lutowana jest plyta glowna jak nie cyną, wplyw pojedynczego lutu na sygnal o czestotliwosci 20Hz - 20 kHz bedzie nie do wykrycia nawet przy dosc dokladnym sprzecie pomiarowym. A plyta glowna/komputer ... dziala przy czestotliwosciach milion wiekszych, no i gdzie te zaklocenia ? (czym wieksza czestotliwosc tym prosciej spowodowac zaklocenia) "Jakość dźwięku w dużej mierze zależy od użytych komponentów." - akurat od przewodow i wtyczek to najmniej zalerzy, chyba ze masz w domu pole magnetyczne jak w mikrofalowce :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 chmmm. a ja mysle ze to moze byc wina zlego zlutowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 chmmm. a ja mysle ze to moze byc wina zlego zlutowania 1614325[/snapback] To jest wina zlego LUTOWANIA a nie zlego LUTU :), ale dalej nie mozemy pomoc bo brakuje nam danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...