Draqq Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mam pytanie czy ktos kupowal cos w www.pc-shop.pl.Albo zna ten sklep cos moze mi powiedziec I poprosilbym zeby jak ktos mogl wypisal liste sklepow znanych dobrych z dobrymi cenami czyli te dla was najlepsze moze temat wydac sie nie potrzebny ale dla takich jak ja to sie bardzo przyda Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Link do listy sklepów internetowych i paru komentarzy. LINK Pozdrawiam socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) jak ktos mógł kupic jak sklep nie działa jeszcze :D pytanie powinno brzmiec: czy ktos moze cos powiedziec o luksie_pl i ibizie (to ich sklep). sprzedawali tu troche sprzetu Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draqq Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No dobra niech bedzie tak jak mowisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...