Skocz do zawartości
Ernix

Drukarka Epson Fx-850 Config Na Swiczach

Rekomendowane odpowiedzi

Hi all. Mam taki problem. Mam drukarkę igłową Epson FX-850. Ta drukarka posiada z boku specjalne swicze (patrz foto) do konfiguracji wydruku. Na początku kiedy miałem drukarkę to wszytko ładnie chodziło ale ktoś się pobawił tymi swiczami i nie drukuje nic poza śmiesznymi znaczkami. Teraz mam pytanie do was czy ktoś wie jak to skonfigurować by działało ??

Dołączona grafika Dołączona grafika

Znalazłem w necie opis configu swichów do tej drukarki ale kombinowałem z tym opisem i nic. Poniżej dany opis.

FX-850/850+/1050/1050+

The Epson FX-850/1050 9 pin dot matrix printers were launched in August 1988 to replace the FX-800/1000 series. They offered greatly improved print speed, paper handling - including paper parking and microfeed - and lower noise levels than their predecessors. Each printer has two sets of DIP (Dual In-line Package) switches located on the right-hand side panel of the printer. These switches control certain printer functions and default settings, the details of which are listed below.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak to skonfigurować to proszę o pomoc, z góry THX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi