TomekB Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zwracam się z prośbą do Administratora o przekazanie (czy coś w tym stylu) mojego tematu Cinebench 2003 użytkownikowi kamilo23. Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 że co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A coo ?? nie można :unsure: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No może źle się wyraziłem. Chce się zrzec prowadzenia rankingu Cinebencha na rzecz kolegi kamilo23 i myślałem, że można zrobić tak żeby to kamilo stał się twórcą całego tematu i mógł sam modyfikować pierwszy post z rankingiem. No ale skoro tak się nie da to chyba będzie on musiał założyć całkiem nowy temat ?? czy jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 DA sie da, zastępują posty ;] Tez tak mi robili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zrobione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Danke szklanke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A $$$? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A $$$? 1612001[/snapback] Zajmij sie tym.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...