rotfl Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, mam dc(disconnect) co jakieś 20-30min w grach online, typu rose, l2... mam orignalnego win xp, wczoraj robiłem formata i nie pomogło. Lącze Dialog DSL 1mb, wie ktoś w czym może być problem ? Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Tez mam dialog 1M i gram bez wiekszych problemow w wiekszosc gierek. A powiedz czy dzielisz z kims lacze, moze router jest zle ustawiony lub firewall sie burzy i nie przepuszcza gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Tez mam dialog 1M i gram bez wiekszych problemow w wiekszosc gierek. A powiedz czy dzielisz z kims lacze, moze router jest zle ustawiony lub firewall sie burzy i nie przepuszcza gry ?? 1618929[/snapback] Tak jak wyzej mam dialnet dsl 1mbit i nie mam zadnych lagow ani tez discow...moze faktycznie firewall ci przeszkadza albo ebz pytania blokuje polaczenia z serwerami...hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Musze sie niestety poprawic. Od wczoraj cos mi sie skaszanilo z netem i nie moge sie podlaczyc do battlenetu. Torrenty tez nie dzialaja ! Zaraz wysylam e-mail do dialogu!!! EDIT: Net juz dziala poprawnie. Był błąd w konfiguracji mojego routera a konkretnie firewalla sprzetowego :) Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...