Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Trawa - szkodliwa czy nie??

Rekomendowane odpowiedzi

tak no i jeszcze ci sie poleprzy, pluca benda zdrowsze, zmniejszysz szanse zachorowania na raka, no i zgłowa tez sie poleprzy bo trawka zabije najpierw najslabsze komorki mozgowe i zostana tylko te najsilniejsze i bedzie lepiej niz dobrze :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak no i jeszcze ci sie poleprzy, pluca benda zdrowsze, zmniejszysz szanse zachorowania na raka, no i zgłowa tez sie poleprzy bo trawka zabije najpierw najslabsze komorki mozgowe i zostana tylko te najsilniejsze i bedzie lepiej niz dobrze :lol: :lol:

www.bongoz.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mi ktos powie ze jest szkodliwa to go wysmieje LOL

Jak czlowieku nie paliles i nie interesowales sie tematem to sie nie wypowiadaj. No chyba ze raport WHO, nie stwierdzajacy szkodliwych skutkow palenia marihuany nie jest dla Ciebie argumentem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest szkodliwe!! Fajki, wóda i bakens. Pile, białe, brązowe itd. Trzeba podejsc do tego z umiarem i dystansem. Jak palisz codziennie wora, to czy to będzie lufa czy bongol to jeden kit. Ale prawdą jest że z fajki wodnej jest lepszy kop....................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czlowieku nie paliles i nie interesowales sie tematem to sie nie wypowiadaj. No chyba ze raport WHO, nie stwierdzajacy szkodliwych skutkow palenia marihuany nie jest dla Ciebie argumentem.

Przecież napisałem"Jak ktoś mi powie, że trafka jest nie szkodliwa to go wyśmieje prosto w oczy" to znaczy, że jest szkodliwa.

Adam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja lubię zapach trawy, a że wali kupą to może jakąś dziwną wąchałeś :) . Tlen też jest szkodliwy a go cały czas wdychacie, przecież tlen to jeden z bardzie żrących pierwiastków na Ziemi. Ja jakoś nie zauważyłem po tych kilku latkach ujemnych skutków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co mówcie co chcecie ale popatrzcie na kogoś kto 2-3 latka pali trawe... to centralnie zmienia ludzi, moze i nie jest w konkretny sposób szkodliwa ale jakiś wpływ ma

Nie znam takich ktorych zmienila. Jakies slabe jednostki znasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież napisałem"Jak ktoś mi powie, że trafka jest nie szkodliwa to go wyśmieje prosto w oczy" to znaczy, że jest szkodliwa.

Adam

Nie skumales o co mi chodzi. To JA wysmieje kazdego kto powie, ze szkodzi, gdyz uwazam, iz nie szkodzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierdzielenie o szkodliwosci Cannabis Indica to bzdura.Moja mama spróbowała i zapaliła z mojej lufki i powiedziała że ten cały raban wokół ganji że to wielki narkotyk to głupota.Sory..ale zapaliłem papierosa to sie porzygałem..zapaliłem ziółko poprawił mi sie humor a smiech to zdrowie...bez komentarza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

palę długo ale uważam że przeciwnicy palenia mają trochę racji. Nigdy nie jaram jak mam problemy, doły itd. Co do szkodliwości to jest, ale niewielka. Jezeli ktoś ma problemy z samym sobą to odradzam. Ale poza tym to nie wyobrażam sobie swiata bez GANJI :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi