..::SNAP::.. Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 co o tym sadzicie?? jedni mowia ze tak inni ze gras jest mniej szkodliwy od "fajek". i faje wodne ... mniej szkodliwe i wiekszy POWER - bajka czy mit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 tak no i jeszcze ci sie poleprzy, pluca benda zdrowsze, zmniejszysz szanse zachorowania na raka, no i zgłowa tez sie poleprzy bo trawka zabije najpierw najslabsze komorki mozgowe i zostana tylko te najsilniejsze i bedzie lepiej niz dobrze :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 tak no i jeszcze ci sie poleprzy, pluca benda zdrowsze, zmniejszysz szanse zachorowania na raka, no i zgłowa tez sie poleprzy bo trawka zabije najpierw najslabsze komorki mozgowe i zostana tylko te najsilniejsze i bedzie lepiej niz dobrze :lol: :lol:www.bongoz.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 YYYYYyyyyy po co znowu wałkować temat? Dopiero co bylo czy szkodliwa, czy ma byc legalna itepe Rzygac sie chce od tej monotematycznosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 YYYYYyyyyy po co znowu wałkować temat? Dopiero co bylo czy szkodliwa, czy ma byc legalna itepe Rzygac sie chce od tej monotematycznosci nie wiedzialem ze juz to bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=6834 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7208 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14226 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 SNAP z całym k**a szacunkiem strone niżej na oślej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Nie uzaleznia fizycznie, szkodliwosc taka sama jak przy wdychaniu substancji smolistych z fajka. Z tym,ze ziola palisz powiedzmy pol grama na raz,a 1 papieros ma w sobie 2g ramy tytuniu ;) Polecam: WWW.EROWID.ORG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 palę od 10 lat i jakos żyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak ktoś mi powie, że trafka jest nie szkodliwa to go wyśmieje prosto w oczy. ps. jedzenie żyletek też jest bezpieczne Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak mi ktos powie ze jest szkodliwa to go wysmieje LOL Jak czlowieku nie paliles i nie interesowales sie tematem to sie nie wypowiadaj. No chyba ze raport WHO, nie stwierdzajacy szkodliwych skutkow palenia marihuany nie jest dla Ciebie argumentem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Wszystko jest szkodliwe!! Fajki, wóda i bakens. Pile, białe, brązowe itd. Trzeba podejsc do tego z umiarem i dystansem. Jak palisz codziennie wora, to czy to będzie lufa czy bongol to jeden kit. Ale prawdą jest że z fajki wodnej jest lepszy kop.................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Tak samo jak sie obezresz ziemniakow czy marchwii, to cie bedzie bolec kaldun ;) Umiar jest wskazany we wszystkim, bez wyjatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak mi ktos powie ze jest szkodliwa to go wysmieje LOL Jak czlowieku nie paliles i nie interesowales sie tematem to sie nie wypowiadaj. No chyba ze raport WHO, nie stwierdzajacy szkodliwych skutkow palenia marihuany nie jest dla Ciebie argumentem. Przecież napisałem"Jak ktoś mi powie, że trafka jest nie szkodliwa to go wyśmieje prosto w oczy" to znaczy, że jest szkodliwa. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 wiecie co mówcie co chcecie ale popatrzcie na kogoś kto 2-3 latka pali trawe... to centralnie zmienia ludzi, moze i nie jest w konkretny sposób szkodliwa ale jakiś wpływ ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 NASTEPNY SIE NUDZI!!!!!!! PO JAKA CHOLERE ZACZYNAC TAKIE TOPICI??????????? POZATYM TO BYLA WALKOWANE PARE DNI TEMU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Moje zdanie na ten temat- szkodzi( fajnie milionami szare komórki padają- nie moje zmartwienie :) ) Dla mnie przeszkadza jej zapach- po prostu wali kupą :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 a ja lubię zapach trawy, a że wali kupą to może jakąś dziwną wąchałeś :) . Tlen też jest szkodliwy a go cały czas wdychacie, przecież tlen to jeden z bardzie żrących pierwiastków na Ziemi. Ja jakoś nie zauważyłem po tych kilku latkach ujemnych skutków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 wiecie co mówcie co chcecie ale popatrzcie na kogoś kto 2-3 latka pali trawe... to centralnie zmienia ludzi, moze i nie jest w konkretny sposób szkodliwa ale jakiś wpływ ma Nie znam takich ktorych zmienila. Jakies slabe jednostki znasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak mi ktos powie ze jest szkodliwa to go wysmieje LOL Jak czlowieku nie paliles i nie interesowales sie tematem to sie nie wypowiadaj. No chyba ze raport WHO, nie stwierdzajacy szkodliwych skutkow palenia marihuany nie jest dla Ciebie argumentem. Przecież napisałem"Jak ktoś mi powie, że trafka jest nie szkodliwa to go wyśmieje prosto w oczy" to znaczy, że jest szkodliwa. Adam Nie skumales o co mi chodzi. To JA wysmieje kazdego kto powie, ze szkodzi, gdyz uwazam, iz nie szkodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Pierdzielenie o szkodliwosci Cannabis Indica to bzdura.Moja mama spróbowała i zapaliła z mojej lufki i powiedziała że ten cały raban wokół ganji że to wielki narkotyk to głupota.Sory..ale zapaliłem papierosa to sie porzygałem..zapaliłem ziółko poprawił mi sie humor a smiech to zdrowie...bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 :D Trawa... jak zapale to bije rekordy w Colinie... Chyba dobrze...nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 palę długo ale uważam że przeciwnicy palenia mają trochę racji. Nigdy nie jaram jak mam problemy, doły itd. Co do szkodliwości to jest, ale niewielka. Jezeli ktoś ma problemy z samym sobą to odradzam. Ale poza tym to nie wyobrażam sobie swiata bez GANJI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Wszystko jest szkodliwe lecz jedno wiecej drugie mniej. Ja nie wiem co ludzie widzą w papierosach grassach i tym podobne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...