klawisz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 :unsure: Czy opłaca mi się teraz wymienić procka mam nowego kompa i zauważyłem że p4 630 jest prawie w tej samej cenie co muj 530j różnica w proline to zaledwie 10zł i zastanawiam się czy wymienić na 630 różnica to em64t i 2mb cache L2 i jeszcze jakaś tam funkcja czy wymieniać czy narazie zostawić ten co mam???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laozi Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 nie potrzebnie wydawac pieniadze, na szynie 800 niewiele to zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Nie zmieniaj bo to nic nie da. Poczekaj najlepiej do nowego roku i dopiero zainwestuj w jakiegoś Dual-Core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 mysle ze warto wymieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 dzięki za odpowiedzi postanowiłem że jeszcze rok popracuje na tym co mam a potem pomyśle nad zmianą ponieważ teraz jeszcze niem zbyt wielu programów 64bitowych;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 I słusznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...