Gość ShKieLet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) wlasnie konczy mi sie limit 35GB i mam w zwiazku z tym pytanie.Jak wiadomo tpsa dala w prezencie 100GB i moje pytanie:Czy ten dodatkowy transfer doda mi sie automatycznie gdy przekrocze te 35GB czy tez potrzebne sa jakies zabiegi...nie chce sie obudzic z reka w nocniku. bo dzis trzy razy dzwonilem 0-800-102-102 i za kazdym razem mieli problem z odpowiedzia...znaczy sie nie znali odpowiedzi i tlumaczyli sie ze im cos w systemie padlo..a ja pytam co to ma do rzeczy w zwiazku z moim pytaniem?? Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez ShKieLet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jak przekroczysz miesięczny limit to automatycznie zaczyna liczyc z tych dodatkowych 100 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 dzięki :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 a o tym ile wykorzystales z tych 100 GB mozesz dowiedziec sie na infolinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Oj padlo padlo :) A w systemie mozna sprawdzic jak sie mają twoje limity ;) 100GB przechodzi z miesiaca na miesiac az do wyczerpania wiec nie ma zadnego problemu...przynajmniej nie powinno byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...