JaMała Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 CHcę zrobić obraz partycji programem Norton Ghost ale ten program chce abym zbootowała system w Dos-ie ale nie wiem jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mój komputer>FDD>Formatuj i tam zaznaczasz opcję tworzenia dyskietki z dosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dzięki!!! :) dyskietkę już zrobiłam, system też zbootowałam w Dos-ie ale mam kolejny problem ponieważ nie wiem jak uruchomić Ghosta ponieważ znajduje się on na płycie Cd a ja nie mogę wogóle przejść do żadnego katalogu. Pozostaję cały czas na FDD. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 www.bootdisk.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja dość niedawno używałem ghosta do robienia partycji i nie musiałem specjalnie bootować go w dosie. mam ghosta z pakietu norton system works 2003. poprostu w windzie uruchomiłem ghosta, wybrałem partycje, której obraz chciałem zrobić, zapis na dysk, i jak już wszystko było ustawione to sam się system uruchomił w dosie (był rebot) i sam zrobił partycje. 5 minut pozniej cieszyłem się nowo utworzonym obrazem, który w ostatnim czasie (około 3 tygodnie) przydał mi się 2-krotnie, sprawiajc że nowy system miałem w 5 minut :) pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...