IdentifY Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Chciałbym udostępnić na 2gi komp neostradę, ale nie włączają mi się właściwości połączenia. Na głównym komputerze mam Win 2000 oraz zainstalowany program do neostrady (standardowy z TPsy na cd do modemu) - może to on powoduje blokowanie właściwości. Mam uprawnienia admina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Chciałbym udostępnić na 2gi komp neostradę, ale nie włączają mi się właściwości połączenia. Na głównym komputerze mam Win 2000 oraz zainstalowany program do neostrady (standardowy z TPsy na cd do modemu) - może to on powoduje blokowanie właściwości. Mam uprawnienia admina. 1612546[/snapback] to raczej nie jest konto administratora, chyba ze masz odpalona jaka magiczna nakladke (jakich full teraz na necie), ktora blokuje poszczegolne funcje so , m in te sprawdz sobie rodzaj konto pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...