Kamyk_^ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam Ze wzgledu na ograniczone fundusze zastanawiam sie na kupnem pamieci do mojego kompa (Abit VT7/Cel.D - 2.8) i dlatego mam pytanko: -Czy te pamieci GeIL 2 x 256MB PC-400 CL2.5 (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10632) beda dobrym i tanim wyborem ? -Czy ktos je posiada i jak sie zachowuje ? Z gory dziekuje za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonto Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja posiadam te pamięci chodzą tak jak w podpisie powyżej 400 nie podkręcałem także nie moge ocenić pod względem oc ale nie licz na zbyt dużo. Nie jest to żadna rewelacja. Po prostu dobrze działają i tym samym należycie spełniają swoją rolę. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mialem identyczne. Na szczęście wymieniłem na hynixy jd43. Te geile kręcą się maxymalnie z 200 na 225 (vmem na 2,8 minimum), potem są juz niestabilne. Jesli ktos nie kręci, to moze sie skusić, ale jest do wyrwania w podobnych cenkach dużo bardziej extremalny ramik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam te Geile seria z koncówką BHDC, sa na hynixach D43 250 FSB na standard napięciu i timingach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 mayk: a jakie proponujesz pamieci zeby w dualu dzialaly ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Moze to glupio zabrzmi ale nie wiem :( czy CL lepiej zeby byl 2 czy 2,5 czy 3 ??? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Moze to glupio zabrzmi ale nie wiem :( czy CL lepiej zeby byl 2 czy 2,5 czy 3 ??? ;p 1614960[/snapback] CL2 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...