Skocz do zawartości
Eskan

Odinstalowanie Sterów Od Mobo

Rekomendowane odpowiedzi

Na moim NF7-S Sound Storm zaczął wyprawiać mi numery. Po reinstalce okazało się, że w głośnikach tylnych (Creative T5900) czuć opóźnienie dźwieku. Nie dałem rady (nie umiałem he) nic z tym zrobić. Zainstalowałem nVMixer. Tu okazało się, że grają jedynie przednie głośniki :angry:

Teraz mam zamiar wogóle odinstalować stery od mobo na zero i ponownie spróbować to naprawić. Nigdy tego nie robiłem dlatego pytam. Czy bezpieczne dla systemu jest odistalowanie sterów od mobo ? Oczywiście nie chciałbym stawiać systemu od początku. ledwo parę dni temu to robiłem :?

Myślę, że mogę tak zrobić. Mylę się ?

Edytowane przez Eskan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odinstalowanie sterów jest w miarę bezpieczne ale nigdy nie wiadomo. Jest program który Ci w tym pomoże - nForce Reset około 2.3 mb, driver cleaner chyba też ma możliwość odinstalowania sterów nForce ale nie jestem pewien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na moim NF7-S Sound Storm zaczął wyprawiać mi numery. Po reinstalce okazało się, że w głośnikach tylnych (Creative T5900) czuć opóźnienie dźwieku. Nie dałem rady (nie umiałem he) nic z tym zrobić. Zainstalowałem nVMixer. Tu okazało się, że grają jedynie przednie głośniki :angry:

Teraz mam zamiar wogóle odinstalować stery od mobo na zero i ponownie spróbować to naprawić. Nigdy tego nie robiłem dlatego pytam. Czy bezpieczne dla systemu jest odistalowanie sterów od mobo ? Oczywiście nie chciałbym stawiać systemu od początku. ledwo parę dni temu to robiłem  :?

Myślę, że mogę tak zrobić. Mylę się ?

1612663[/snapback]

Systemowi nic sie nie stanie, poza tym ze bedzie bardzo koslawy, bez teksturowania AGP, sterownikow IDE i innych [ciach!]l, w kazdym badz razie nie powinno spowodowac awarii jako takiej :) (samo w sobie jest awaria... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi