kreatortd Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Opis tej funkjci jest tutaj : Klik Ale czy moze mi ktos wyjasnic jak jej mam uzyc...probowalem na 20 roznych sposobow i nic mi z tego nie wyszlo..np probowalem uzyc jej w taki sposob : DIRECTORY ("C:\\WINDOWS\\Temp" [ ,1 ] ) , kompilator wywala bledy.....ja jestem tych sprawach NEWBIE ale moze ktos sie zlituje i mi pomoze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 DIRECTORY ("C:\\WINDOWS\\Temp", 1); Pewnie o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatortd Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 DIRECTORY ("C:\\WINDOWS\\Temp", 1); Pewnie o to chodzi. 1612955[/snapback] Niestety ...ale tak tez nie dziala.....a czy mzona zastosowac funkcje sizeof ? Np tak : sizeof("C:\\Windows\\COs.mp3") ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...