Mihat Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Kupiłem nowy zasilacz (ModeCom 350 ATX-350 GTF PFC), żeby pozbyć się wreszcie starego złomu, który nie wiem jakim cudem tak długo działał (Codegen 300W). Niestety po podłączeniu nowego zasilacza BIOS nie reaguje - po włączeniu zasilania ekran pozostaje ciemny i nic się na nim nie pojawia. Co może być źle ?? Proszę o pomoc. Mój sprzęt -> Soltek P4X400A, Celeron 1700, Geforce 5700LE, 512 MB SDRAM, 2xHDD, DVD, DVD-RW, SB Live, karta sieciowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Uruchom kompa na pająka poza obudową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 podłączyłeś wtyczke ATX_12V ?? taka z 4 prszewodami, kwadratowa, aha z tego co widze jest tam też miejsce dla wtyczki molex na płycie to też podłącz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...