Paxxon Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat zaslilania stacji bazowej myszki Logitech MX 1000. O ile wiem, że mysz ma wbudowany akumulator, to nie wiem, czy jej stacja bazowa z ładowarką jest zasilana z portu USB, czy ma osobny zasilacz sieciowy. Mam na oku zakup tej myszki i właściwie już tylko ten problem nie daje mi spokoju. Z góry dziekuję za odpowiedź. ! maiwardzoP. Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Paxxon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mysz ma oddzielny zasilacz sieciowy, jednak dziala, gdy nie jest on podlaczony, zasilacz jest wymagany tylko do ladowania myszy, co mi po prawie roku uzywania zdarza sie nie czesciej niz raz na dwa tygodnie. (gram i dzialam kilka godzin dziennie). Jesli masz pieniadze to sie nie zastanawiaj tylko kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paxxon Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzięki za opdpowiedź. Tak się śmiesznie złozyło, że po napisaniu pytania na forum, po chwili sam na to wpadłem. Oczywistym okazało sie dla mnie, że gdyby ładowarka zasilana była z portu USB, to niemożliwym byłoby ładowanie myszki przy wyłączonym komputerze :) No i chyba już się zdecydowałem, żeby ją kupić, ale muszę się jeszcze zorientować, jakie ceny są w sklepach w moim mieście, bo jednak wolę kupować w sklepie realnym, a nie virtualnym. No chyba, że nie będzie wyjścia. Pozdrawiam. Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Paxxon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...