Skocz do zawartości
JaRoM

W Koncu Udalo Sie !?

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba 192MHz... Za bardzo to nie ma się czym podniecać... Zwłąszcza, że o kręceniu na NF2 było pisane setki razy na wielu stronach.

Z tego co widzę, to goście wyciągnęli FSB200MHz. Cienka płytka do o/c, już wolę swojego Solteka, choć nie ma blokady AGP/PCI.

Edytowane przez luk1999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dlugich zmaganiach udalo mi sie podkrecic fsb do 384...

1612730[/snapback]

A jakiego masz bartona? Z st. szyną 133(266) czy 166 (333) ??? Bo jak 166 :-( to ten wynik jest cienki strasznie. To ja ze swojego bartka 2500+ z kiepawej serii FSB 200 MHz wydarłem B).

Z tego co widzę, to goście wyciągnęli FSB200MHz.

1612954[/snapback]

:lol: :lol: :lol:

Ta!!! Mając bartona trzeba być pechowcem do kradratu żeby przy lekkim dovoltowaniu nie podnieść FSB do 200 :-) Najlepsi to koło 270-280 MHz kończą podkręcanie - tak na przyszłość - wystarczyło by tylko topic o bartkach przeczytać :mur: .

Cienka płytka do o/c, już wolę swojego Solteka, choć nie ma blokady AGP/PCI.

1612954[/snapback]

Co ty wiesz o podkręcaniu??? ;-) Bez ABITa NF7 to nie jest to :-D.

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie racje ze soltek jest lepszy,ale dzieki sensorowi solteka dalo sie podkrecic,caly sens podkrecania tej plyty minal sie z celem-ale przeciez ona za ta cene nie jest do ciezkiego overlockersa,barton moj z taka plyta AQUCA0307XPAW 2425 mhz 2.06 Abit NF7 link http://www.cpudatabase.com/index.cfm?action=search ,wczesniej uzywalem go na epoxie rga+8 i poszedla na 2300 mhz,tylko zasilka wtedy nie wytrzymala i spalila plyte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty wiesz o podkręcaniu???  Bez ABITa NF7 to nie jest to .

Wygląda na to, że nic nie wiem, hehehe.

A ABIT NF7 to antyk, teraz to tylko DFI na NF4 się liczy :P

ale dzieki sensorowi solteka dalo sie podkrecic

Nie bardzo wiem, o co ci chodzi? Może to wyjaśnisz?

caly sens podkrecania tej plyty minal sie z celem-ale przeciez ona za ta cene nie jest do ciezkiego overlockersa

Hmm, wiesz, za tą samą kasę, co ten Gigabyte, kupiłem mojego Soltka... A z niego można spokojnie więcej wydusić niż "marne" 200MHz na FSB... Edytowane przez luk1999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...