luckyluk Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam mały problem z siecia lan. Mam neo +, łacze sie z netem przez router Thomsona speed touch. Do tego modemu podłączone sa trzy kompy. Konnekt ( GG ) chodzi normalnie, internet chodzi normalnie, pliki udostepnione widac ale nie mozna ich przeglądac. Teraz najdziwniejsza rzecz: Pinguje kompa brachola i nie dostaje zwrotnych pakietow ale jak łacze się przez zdalny to się łaczy. Jeszcze jadna rzecz, udostepnilem czwarty folder i o dziwo nie widać go w Moje miejsca sieciowe ale jak wklepie \\siec czy \\siec\filmy to go widac. Sys ma 2 dni, Xp z SP1, firewall skonfigurowany, wczesniej lan chodzil bez problemu. Z góry dzięki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluk Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Siakos sobie poradziełm, niestety nie ze wszystkim. Pewnie padła jakaś usługa na drugim kompie albo w systemie sie coś posypalo. Trzeba bedzie stawiac na nowo sys : [. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...