Svensson Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Creative P5800 czy Logitech X-530 ?? a moze cos innego z glosnikow 5.1 w cenie do 300 zl ?? Osobiscie slyszalem Media tech Rhapsody 5.1 i graja swietnie. Mam karte soundblaster 24bit! live ... Doradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam od niedawna Creative Inspire P5800 5.1 - graja pieknie, ale wiem z paru zrodel, ze Logitechy x-530 sa lepsze. Co do Media-Techow i innych Tracerow, to nie mam zdania, ale bym ich nie polecal - pochodza troche i nagle padnie jeden kanal, po tem drugi, az w koncu caly zestaw siadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=150247 dopiero co odpisałem koledze:) ale wystarczyło poszukać ja też zmagałem się z tym problemem i znalazłem dużoo tematów na forum. imho warto dodać te 64zł (kupywałem w prolinie p5800-215zł, x530 -279 zł) jeśli nie przeszkadza ci brak pilota! i potencjometr z bassu na wooferze! Bo dźwięk jest lepszy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...