Mr.Bass Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam, mam pytanko, ktore chlodzenie byscie wybrali do Radeona9700PRO, Pentagram XC-80AlCu czy ATI Silencer 1 rev.2? Glownie chodzi mi o cisze ale jak zmienie procesor to chcialbym podkrecic grafe... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zdecydowanie pentagrama! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Jak byś kupił AC-ka, to mógłbyś conajwyżej zmienić R9700pro na... R9700pro II ... a pent uniwersalny Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Na taka karte starczy samo AL a bedzie cichsze. Chyba ze ma ci sluzyc pozniej na czyms silniejszym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A czy XC Alu wystarczy do FX 5900XT i do OC? mówimy o 5v :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Postanowiłem odkopać temat, otóż tak sie składa że niemam kasy na Pentaka, ale zainsteresowałem sie ATI silencerem 1 i akurat znalazłem bardzo tanio to chłodzenie na allegro, ale mam dwa pytanka, czy na tym chłodzeniu można coś podkręcic?? i najważniejsze czy to chłodzenie nie zabija radeonów, pytam ponieważ ATI silencer ma podobna budowe co VGA silencer ale jak sie przyjżeć to ma troche miejsca na te kondensatory i może jest bezpieczniejszy ale sam nie wiem.... jak to jest?? Pozdro Edytowane 10 Lutego 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 nie wiem jak jest z zabojstwami ja bym nie ryzykowal mam xc-80cu i jest dobrze wiec na alcu tez tak musi byc... poczekaj dozbieraj i wtedy kup moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Bardzo chciałbym Pentaczka AlCu ale niestety niemam i raczej w najbliższym czasie kasy miał nie będe a mi zalezy na czasie, na allegro jest aukcja na której obecna cena to 10,50 wiec opłacało by sie, tylko jak z tym ,,zabijaniem,, :? ?? Edytowane 10 Lutego 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 mozesz sie pokusić bo co to za pieniadze... a jezeli chodzi o zabijanie to tak przy zakladaniu patrzysz czy dobrze przylega do rdzenia , pozniej pytanie czy masz dobry przewiew w budzie i radiatorki na pamieciach pewnie beda potrzebne.... a pozniej to juz tylko modlitwa i go ale napewno oc bedzie slabssze niz na pentku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ta obecna cena 10,5 to ty sie nie sugeruj bo tearaz kazdy licytuje w ostatnich minutach ;), ja bym na twoim miejscu sie wstrzymał i zbierał na Pentagrama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Sam juz nie wiem <_< ale jest jeszcze jeden problem bo podobno trzeba ciąć w plastiku żeby sie radiatorki zmieściły :? więc to nie jest dobra wiadomość, i chyba jednak sprubuje skołowac Pentaka Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ewentualnie wszystkie blachy gdzie jest ryzyko że będzie się stykać z kondensatorami etc możesz papierem podkleić :D oprócz miejsca styku z rdzeniem :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 niezły pomysł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 http://www.pc-shop.pl/product_info.php?cPa...01b1d2a164eb320 najtaniej masz u luksa ma taniej niż w hgurtowni sprawdzałem to jakiś miech temu teraz raczej się nic nie zmieniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jak kupiłem Penta AlCu za 60zł w małym sklepiku u siebie w miescie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 No tanio.... 58 zeta :D ale to i tak dość dużo (dla mnie) tylko jedno mnie dziwi.... Zalman alcu tańszy od pentagrama :lol2: oferta bardzo kusząca ale niestety raczej nie skorzystam, byc może zalictyje na aukcji z tym ATI silencerem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 właśnie mi chodziło że ten zalman jest najtaniej sor za błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) OT lol! Zalman 7700Cu za 100zł http://www.pc-shop.pl/product_info.php?cPa...01b1d2a164eb320 EDIT Chyba coś się im parametry pomerdały, 7700 z wiatrakiem 85mm? Edytowane 12 Lutego 2006 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Bass Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam, widze ze temat troche sie "odswiezyl" :) Napisze tylko ze mam na R9700PRO Pentagrama AlCu + pasta Arctic Silver 5 do tego i jest super wedlug mnie... na razie wentyl mam puszczony na 5V bo mam za slabego proca zeby zrobic porzadne OC na grafice wiec na razie nie wiem do ilu dojade z MHz na grafie. Ale polecam tego Pentka AlCu na 5V nieslyszalny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...