-mess- Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 w tej chwili nie bardzo 8 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ja mam zalmana i jest cicho...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ale jak sam pisales troche mniej wydajniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 karta byla w dolnym slocie a pod nia była audigy2zs i nie mial gdzie wydmuchiwac powietrza, teraz dalem do górnego i temp. w idle jest z 46C a w stresie nie przekracza 60C, karta 465 i 1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 a na ile ci wykrywa automatycznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) prosze bardzo 1640674[/snapback] Witam Sulaco przy jakich ustawieniach spada Ci aż do 4 fps? Ja w 1280 w tej samej scenie w full detalach, aax4 i anizox16 mam 19 fps Edytowane 17 Września 2005 przez HawkEye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 przeczytałem cały temat, ale nadal zastanawiam się, czy kupić kartę od Galaxy czy od Leadteka, niby obie to te same referencyjne karty, ale Leadtek ma świetne oprogramowanie i tutaj tez mam pytanie, czy wgranie do Galaxy biosu od Leadteka nie uszkodzi jej i czy będzie działać oprogramowanie od Winfasta, no i najwazniejsza rzeczy czy Galaxy dołancza przejściówke do zasilania, bo Leadtek raczej ją ma, a nie mam zamiar zmieniać zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 .PaVLo. nie zastanawiaj sie tylko bierz Leadteka, to jest sprawdzona firma z dobrymi opiniami wśród użytkowników, Galaxy jest dobra ale Leadtek lepszy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Kupiłem Gigabyte 7800GT na allegro, pojutrze powinienem go mieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hex Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Xan02 a może jednak ASUS EN7800GT zamiast Leadteka ??? http://www.skapiec.pl/site/cat/14/comp/62168.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 mam 2x extreme n7800gt asusa. karty te swieca niebieskim swiatelkiem (diody) mam pytanie czy ich wydajnosc jest rozna znacznie od kart tej serii z innych firm? mam problemy rownioez z wynikami z benchmarkow, mianowicie o ile 3d mark 2006 wyniki sa ponad 5100, tak w 2005 sa raczej mizerne, na poziomie ok 11000. byc moze jest to wina sterownikow. sam nie wiem. mobo asus a8n sli deluxe, procesor athlon 64 3700 (2.2) 2gb ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Te wyniki co masz raczej nie odbiegaja od normy ,zacznij krecic procka ,bo jest waskim gardlem dla sli :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiuu Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Planuje kupić 7800 GT ale nie jestem do niej na 100% przekonany co o niej sądzicie? moze ktos wie czy mozna odblokować zablokowane potoki? czy dobże sie podkręca ? Czy warto na nią wydać 1650 zł ??? oj z tymi potokami to ponoć kaplica. Ruscy walczą hehe. Bądzmy dobrej myśli. ja osobiście tez poluje na 7800 GT i wpadła mi w oko Leadtek PX7800GT 256MB Expert - szukam właśnie więcej info na jej temat. wiem ze jest "tania" 1450 zł a podkręcona bije pełnego 7800 GTX !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 kazda podkrecona bije pelnego 7800gtx <lol n' rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jakie sterowniki pociagnac? mam na stornie nvidii do wyboru, seria geforce i tnt, czy tez geforce 7800gtx, jak tez logika nakazuje. czy to bedzie mialo wplyw na wydajnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam powoli mnie zaczyna wnerwiać nivida Dlaczego oni chcą wycofać tą grafę, a zamieżałem ją zakupić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Bo pojawil sie bardzo interesujacy 7900GT :D BTW. Nie piszcie tutaj ,bo temat o GT jest juz przyklejony i robi sie balagan :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...