Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Siema... mam taki problem... jaki jest adres www kina i-max w warszawie (Sadyba) ?? przeszukalem kupe wyszukiwarek i nic nie znalazlem... :( THX :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 sory.. juz mam :) http://kinoimax.pl/warszawa/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 To iMax jest w Warszawie? A od kiedy? Bo ja 6 lat temu byłem w czymś takim ale w Brukseli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 od dobrych 2 lat przynajmniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 nawet reklamy w Tv byly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 nawet reklamy w Tv byly :) byly..... byly........ szkoda tylko ze przez net nie mozna biletow rezerwowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 To iMax jest w Warszawie? A od kiedy? Bo ja 6 lat temu byłem w czymś takim ale w Brukseli :) Myśle, ze najbliżej masz do iMax'a w Krakowie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...