arek700 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam taki niewielki problem... Wymieniłem płytkę główną na asusa a7v600-f, procesor na semprona 2500+ , podłączyłem wszystko pięknie (działa) i bach. Windows (Xp) zatrzymuje sie, albo pojawia się niebieski ekran ze zrzucaniem pamięci fizycznej na dysk. Próbowałem na innym dysku, na którym wcześniej miałem linuksa zainstalować windowsa 2000. Formacik poszedł pięknie, a potem znowu niebieski ekran... Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 To normalne że xp nie chce się podnieść po zmianie kilku elementów (w tym wypadku najważniejszych). A win 2000 instalowałeś od nowa ?? i nie chciał wstać ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek700 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Windowsa 2000 instalowałem na innym dysku (wcześniej był na nim linux aurox). Podczas instalacji windows wykonał format dysku sam, zaczęło się kopiowanie plików, restart i nic... Jeszcze dodam, że w biosie musiałem mu li cache i l2 cache dac na disabled, bo wogóle nie chciało się instalować.... pomocy Może ktoś już miał taki sam problem??? Dodam, że procesor jest nowy (sempron 2500+), płyta chyba nie (kupiona na allegro) Niech mi ktoś udzieli jakiejś mądrej rady... Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez arek700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...