mystery Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 nie wiem czy w dobrym miejscu temat, ale zaryzykuję... mam jedno dość krótkie pytanie czy istnieje komunikator, za pomoca którego mogłbym gadać z uzytkownikami najróżniejszych komunikatorów i messengerów? zebym np. pogadał z kims kto uzywa gg, tlen, icq, mss messenger, itp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Istnieje wiele takich komunikatorów np. Miranda. Chyba, że chodzi Ci o to, żeby za pomocą jednego protokołu rozmawiać z użytkownikami innch protokołów, to wtedy - transporty w Jabberze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 AQQ czy jakoś tak podobnie. Znajomi używają i sobie je chwalą. Ja tam jednak pozostaję przy sprawdzonym Tlenie :-D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacud Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 KONNEKT - http://www.konnekt.info/ a wszystkie komunikatory i multikomunikatory i wtyczki do nich tu: http://wiadomosc.info/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 dzieki :) a może jeszcze powie mi ktoś coś o mss messenger? wtf is that :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a może jeszcze powie mi ktoś coś o mss messenger? wtf is that :P 1615471[/snapback] Hmm, chyba MSN Messenger. To taki promowany (i dorzucany do Windowsow) komunikator do ktorego dostep maja uzytkownicy uslugi hotmail.com. Bardzo czesto wykorzystywany przez graczy (Q3, Lineage2 itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 MSN Messenger idz w h** i nie wracaj. Jak zobaczyłem jaki jest system wyszukiwania znajomych to podziękowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Polecam Konnekta. Bardzo dobry komunikator, plno wtyczek, w pelni konfigurowalny itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) bardzo polecam Gaim 1.5.0 http://gaim.sourceforge.net/ dla Windows jak i Linux PS również po polsku, obsługa sieci: MSN, Yahoo, GG, AIM, ICQ i paru innych mniej znanych. program zjada mało pamięci ram - istnieje obsługa PlugIn'ów. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 bardzo polecam Gaim 1.5.0 1616299[/snapback] Do obslugi GG to on akurat sie nie nadaje. Ma bardzo stara wersje wtyczki od GG (jej autor zrezygnowal z prac) i nie obsluguje nawet importu kontaktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Do obslugi GG to on akurat sie nie nadaje. Ma bardzo stara wersje wtyczki od GG (jej autor zrezygnowal z prac) i nie obsluguje nawet importu kontaktow. 1617334[/snapback] no fakt ale np. ja nawet gg nie używam to dla mnie jak dla Zenka ;) a poza tym numerki znajomych można wpisać ręcznie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a poza tym numerki znajomych można wpisać ręcznie :lol: 1617362[/snapback] Gorzej, jesli ma sie ich duzo badz zagluje sie komunikatorami aby sprawdzic, ktory lepszy. Dla mnie na przyklad pewnym problemem bylo to, ze Gaim od czasu do czasu sam, z niewiadomych mi powodow sie wylaczal co generalnie go dyskwalifikowalo z uzytku codziennego. Byc moze wkoncu ten blad poprawili, zaraz sobie go skompiluje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 chyba przetestuję tego giama dzieki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...