Skocz do zawartości
eterRr

Czemu Neo I Tpsa Je*#e ?

Rekomendowane odpowiedzi

OD dluzszego czasu(5 sierpnien) mam problemy z neo..(jak duzo innych userow neo 512)..tj neo zachowuje sie jakby bylo podzielone(a mam je sam) tj rano na serwerach csa(i na wp.pl i inne tez:D) mam pingi po 30,40... jednak od ok 10-11 do poznych godzin wieczornych sa mega lagi tj pingi po 200

Po licznych rozmowach z serwisantami-debilami z tp... zrobilem format + firewall + 3 antywiry + patche na windowsa XP... niestety, moj znajomy tak samo, format-odrazu windows update i to samo...

Czy moze byc to problem z modemem czy cos?

niewiem co robic, bo wiem ze TEPSA cos zjebala jak zwykle, mialem z 5 nr zgloszenia i [gluteus maximus] nic nie zrobione...

ma

ktos tak/wie co mozna zrobic/o co poprosic tp?

ja ostatnio prosilem o restart portow...bo to ponoc pomaga...ale niestety ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratuluje sparrov :/

wiem ze mam sam ale tak sie zachowuje, wiec japuwer jak gowno wiesz...a suszesz tylko zeby

ps start-->uruchom-->cmd--> ping wp.pl ... ping na wp a nie serwer gry klaunie, poco pizsesz jak nic madrego nie wnosisz ?

ale qmpel juz mi poweidzial ocb... 3ba zadzwonic do neo, zeby przelaczyli moj port gdzies, gdzie jest mniej ludzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzielone neo, co za :lol:

Każdy ma linie dla siebie i tyle, a to ze masz slabe pingi moze zalezec od danego serwera.

1613545[/snapback]

A myslisz, ze to coraz wieksza liczba abonentow, coraz szybsze opcje i wciaz te same lacza nie ma zadnego wplywu? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eterRr, przelączyli na port gdzie jest mniej ludzi? :lol: Port masz jeden i on jest twój jakby co :)

Ty wogle wiesz jak wyglada twoja usługa? Jesli nie to po co wypisujesz takie bzdety?

Co do wieczornego pingu to zauwaz ze wina moze lezec tez po stronie serwera. Na kazdym serwerze masz tak slaby ping? chyba nie...

Dzwonisz do tp i czego oczekujesz...ze ci ping poprawią? Nie :) Bo internet działa i kropka :) A to ze masz slaby ping to juz twoja sprawa bo wybrales neostarde :]

A co do nowych prędkosci to i tak niewielu ludzi bedzie mogla ją miec - jakosc lini (z 2 mb jest ciezko a co dopiero z 6mb)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi