Linoge Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) te gniazda są przylutowane czy na kleju? jeżeli to lut to jak zalałeś je 'od dołu'? mi nie udało sie wyciąć idealnych otworów i musiałem kleić ;/, otwory wierciłem ale wiertło za bradzo rwało blache i pomogły tylko obcęgi:/ a Ty jak to robisz? 1639056[/snapback] no bo pewnie zaczales od za duzego wiertal ;) trzeba to robic stopniowo male ostre a potem co 2mm do gory z rozmiarem wiertla bez zbytniego dociskania wiertarki ;] Edytowane 9 Września 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Temat oczyszczony z OT.. Nie radzilbym go robic na przyszlosc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mechlin jakiej szpachli używasz do nagrzewnic???? Do metalu czy drewna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Novol samochodowa taka... nie jestem mechl!n :P ale wiem bo raz sam takiej jak co używam, dwa już ktoś o to pytał i nawet były zdjęcia szpachli co mechl!n używa :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 A jeszcze jedno pytanko ile kosztuje taki fiacik jak był na zdjęciu na twojej pułeczne mechl!n??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 proponuje sprawdzić dział - giełda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Szpachlówka: A jeśli pytasz o półprodukt (mechanicznie czyszczony fiat z wlutowanymi gniazdami złączek, bez szpachlowania i malowania) to niestety- nie jest na sprzedaż- sprzedaję tylko gotowce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...