wojto19a Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Dawno tu nie zaglądałem, może dla tego, że czasu ciągle mało. Ale mam pewne pytanie, czy znacie jakieś programy którymi mógłbym założyć hasło na wybrane katalogi?? Licze na Waszą wiedze, swego czasu Tweak.pl był moim największym źródłem wiedzy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja znowu swojego czasu sciągnęłam sobie program Password Door 8.2.6. Jeszcze go nie użyłam ale podobno jest do zakładania hasła na pojedyncze pliki bądz katalogi ale w systemie gdzie jest system plików NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Spróbuje, choć nabardziej pasowałby mi na wszystkie systemy, bo chciałbym założyć też hasło na Pen Drive tylko nie wiem czy sie uda. Dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Tweak-XP, FILE LOCK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...