Polar Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 T. Masters, Sieci neuronowe w praktyce. Programowanie w języku C++. WNT, 1996 O tej wiem, inne propozycje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja sie uczylem w wykladow mojego profesora. Natomiast jezeli szukasz ksiazek to chyba raczej nie pod katem implementacji, a raczej tego co chcesz robic tymi sieciami, bo przeciez inne sieci wykorzystasz w detekcji ruchu, a inne w tak zwanym "Image Recognition". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A są jego wykłady dostępne jako skrypty gdzieś bo informacji każdej potrzebuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja gdzies mam jako notatki z wykladow, a czy sa w necie nie mam pojecia, mozesz sprobowac poszukac na stronach politechniki warszawskiej (prof. Bohdan Macukow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) prof. dr hab. Ryszard Tadeusiewicz, byly rektor AGH jest wybitnym specem od sieci neuronowych. Kiedys na wykladzie podawal nawet link do swojego e-booka, ale gdzies posialem - poszukam i jak znajde to dam znac :wink: edit: Oto obiecany link: http://winntbg.bg.agh.edu.pl/skrypty/0001/main.html - w ogole poszukaj na strona Biblioteki Głównej AGH, jest sporo e-book'ów, można sie naprawdę ciekawych rzeczy dowiedzieć (tylko nie patrz pod hasłem skrypty uczelniane :wink: - większość jest pisana na odwal, żeby doktorat zrobić :P). Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez ajgon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ok dzięki chłopaki troche materiału mam, tzn takią prostą warstwe umiem zrobić dla jakiegoś głupiego problemu, ale wiadomo im wiecej materiału tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...