Skocz do zawartości
sacud

Sprawdzenie Zestawu

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o sprawdzenie(ocenienie) mojego zestawu(w sygnaturce). Później dokupię drugą kość 512MB, nagrywarkę DVD i wymienię zasilacz na 450W-500W. O i jeszcze(to zrobię pierwsze) wyłożę go matami wygłuszającymi NOISEBLOCKER Evolution EQ Platinum (do ob. Midi Tower), dokupię pochłaniacz drgań zasilacza i pochłaniacz drgań wentylatora 80mm. Może jeszcze dwa wentylatory NoiseBlocker Ultra Silent S1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o sprawdzenie(ocenienie) mojego zestawu(w sygnaturce). Później dokupię drugą kość 512MB, nagrywarkę DVD i wymienię zasilacz na 450W-500W. O i jeszcze(to zrobię pierwsze) wyłożę go matami wygłuszającymi NOISEBLOCKER Evolution EQ Platinum (do ob. Midi Tower), dokupię pochłaniacz drgań zasilacza i pochłaniacz drgań wentylatora 80mm. Może jeszcze dwa wentylatory NoiseBlocker Ultra Silent S1.

1613738[/snapback]

Z tymi matami to bez rewelacji, nie spodziewaj się nagle ciszy. Wymień najpierw wentyle na ciche, freezera puść na jakieś 1500 obrotów i będziesz miał cicho. Mi maty wysiszyły tylko dysk i dvd :) Maty kupiłem od gościa montującego audio w samochodach, taniej wyszło, a maty praktycznie te same tylko trzeba sobie powycinać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi