sacud Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Proszę o sprawdzenie(ocenienie) mojego zestawu(w sygnaturce). Później dokupię drugą kość 512MB, nagrywarkę DVD i wymienię zasilacz na 450W-500W. O i jeszcze(to zrobię pierwsze) wyłożę go matami wygłuszającymi NOISEBLOCKER Evolution EQ Platinum (do ob. Midi Tower), dokupię pochłaniacz drgań zasilacza i pochłaniacz drgań wentylatora 80mm. Może jeszcze dwa wentylatory NoiseBlocker Ultra Silent S1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Jak dla mnie zestaw super. Sprawdzałeś ile z Venice mozna wycisnąć? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Proszę o sprawdzenie(ocenienie) mojego zestawu(w sygnaturce). Później dokupię drugą kość 512MB, nagrywarkę DVD i wymienię zasilacz na 450W-500W. O i jeszcze(to zrobię pierwsze) wyłożę go matami wygłuszającymi NOISEBLOCKER Evolution EQ Platinum (do ob. Midi Tower), dokupię pochłaniacz drgań zasilacza i pochłaniacz drgań wentylatora 80mm. Może jeszcze dwa wentylatory NoiseBlocker Ultra Silent S1. 1613738[/snapback] Z tymi matami to bez rewelacji, nie spodziewaj się nagle ciszy. Wymień najpierw wentyle na ciche, freezera puść na jakieś 1500 obrotów i będziesz miał cicho. Mi maty wysiszyły tylko dysk i dvd :) Maty kupiłem od gościa montującego audio w samochodach, taniej wyszło, a maty praktycznie te same tylko trzeba sobie powycinać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja bym tylko lepszą karte graficzną kupił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To jest nowy komp wnioskuje więc raczej nic niemzieni narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacud Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 raczej nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...