Skocz do zawartości
nieo

Ile Wydaliście Na Swego Kompa?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy jestem ile wydaliscie na swoje kompy. Od momentu kupna pierwszego kompa, do momentu terazniejszego. Mi wyszło że w ciagu dwóch lat, wydatki na mój komputer pochłonęły 29.354zł!!!!!Po odliczeniu wartości odsprzedanych komponentów( np. monitora który sprzedalem, a z pieniędzy które dostalem za niego kupilem nowy) wyszlo mi 24.200zł. Podaje oczywiscie wartosć sklepową poszczególnych komponentów w momencie gdy zostały kupione w sklepie.

Ile wy wydaliscie na swoje kompy???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm komp z 93r (Intel 486 etc) coś ok 3mln zł starych (z drukarką igłową i 14" CRT mono, mam orginalny rachunek ale nie chce mi się szukać go), nowy komp z Vobisa(ten co w sygnaturce ale z gf3 ti200 i 300w i dysk wd) 8999zł, monitor 19" CRT 1399zł, Głośniki Cambridge Soundworks 599zł, więc niecałe 11k zł (w 2001 roku w grudniu na raty do 2004fr grudnia), zasiłka i ten gecube 598zł, Samsung 80Gb 219zł

2 komp do neta 1600zł monitor jakieś 600zł(17" crt), komp tymczasowy do neta za free(wzięty od wujka, siedzi teraz w Kopenhadze na zestawie z Dell'a).

Jak się komuś chcę podliczać to niech podlicza sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie po co wam kompy za 7k :o i kto wydaje przez dwa lata na kompa 22k no nie mogę :o :? i czy wy wydaliscie czy wasi rodzice bo jak ktos juz zarabia tyle ze przez 2 lata moze sobie pozwolic na wydawanie w głupiego kompa 22 tysiecy to gratuluje zarobków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co w podpisie to już praktycznie 3 generacja...

Pierwsza opierała się na klasykach: VooDoo 3 3000 ;) Och, to były czasy...

Myśle że jakbym zebrał tą całą kase którą wydałem na kompa to bym jakiegoś Golfa III w dobrym stanie kupił lub przez trzy lata mógł żyć bez pracy ;)

PS. Zliża się koniec roku czyli znów sklepy na mnie zarobią <_< Jak co roku B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi pierwszy komputer kupili rodzice, pozostale musialem sobie sam sponsorowac, gdyz mowili, ze stary jest dobry i przeciez dziala. ;]

A tak co roku to wydaje mysle, ze do 1k, nie licze oczywiscie rachunkow za neta. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...