nieo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ciekawy jestem ile wydaliscie na swoje kompy. Od momentu kupna pierwszego kompa, do momentu terazniejszego. Mi wyszło że w ciagu dwóch lat, wydatki na mój komputer pochłonęły 29.354zł!!!!!Po odliczeniu wartości odsprzedanych komponentów( np. monitora który sprzedalem, a z pieniędzy które dostalem za niego kupilem nowy) wyszlo mi 24.200zł. Podaje oczywiscie wartosć sklepową poszczególnych komponentów w momencie gdy zostały kupione w sklepie. Ile wy wydaliscie na swoje kompy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a kto by to liczył :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Jak bym to liczył to bym pewnie zawału dostał, pierwszego kompa miałem coś koło 1998 i był to celek 300 A. Ale nie licze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Nie jestem zbytnio pewny ale na pewno powyżej 10 tys. i mniej niż 20 tys.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 pewnie fpyte kasy poszl mi na sprzet a zbyt leniwy jestem, zeby bawic sie w liczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Najnowszy sprzet to siakies 7k.. ;[ // mada faka, nie ja to pisałem :> m!k pałka Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Na wszystkie kompy? Od początku? Paanieeee... :lol: Najnowszy sprzet to siakies 7k.. ;[To moze jak nie bedziesz tak szastał kasą ;) to dorobisz sie kiedys tego co masz w avatarze;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 stanowczo za dużo...a tu się za jakieś 2 miechy znowu upgrade kroi...i po co ??...żeby znów przez 3 miechy się pocieszyć sprzętem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hmm komp z 93r (Intel 486 etc) coś ok 3mln zł starych (z drukarką igłową i 14" CRT mono, mam orginalny rachunek ale nie chce mi się szukać go), nowy komp z Vobisa(ten co w sygnaturce ale z gf3 ti200 i 300w i dysk wd) 8999zł, monitor 19" CRT 1399zł, Głośniki Cambridge Soundworks 599zł, więc niecałe 11k zł (w 2001 roku w grudniu na raty do 2004fr grudnia), zasiłka i ten gecube 598zł, Samsung 80Gb 219zł 2 komp do neta 1600zł monitor jakieś 600zł(17" crt), komp tymczasowy do neta za free(wzięty od wujka, siedzi teraz w Kopenhadze na zestawie z Dell'a). Jak się komuś chcę podliczać to niech podlicza sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Kolejny genialny watek. Ja wydalem trilion sroladrow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 .. to co mam obecnie jakies 7 tysiecy w przeciagu ostatniego roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a ja nie wydałem... tylko rodziciele dali kaske... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Kaeres popieram [; a ciekawe co robicie na tych kompach za masę kasy :>? ot eto wot ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Eeeee... zgadzam sie z przedmowcami... czy juz naprawde nie ma do wymyślania jakiś ambitniejszych tematów? Może każdy zamontuje sobie licznik przy kompie i poda ile dziennie wydaje kasy na prąd? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Myljon pienćset sto dziewjeńcet! Nie ma szans żeby to dokładnie policzyć, przecież nie mam cenników z tamtego okresu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a kto by to liczył :lol: 1613775[/snapback] Dokładnie... Ale dużo darmówek miałem, od znajomych :) Z tego co pamiętam to w tym roku na same k.graf wydałem 700zł :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ludzie po co wam kompy za 7k :o i kto wydaje przez dwa lata na kompa 22k no nie mogę :o :? i czy wy wydaliscie czy wasi rodzice bo jak ktos juz zarabia tyle ze przez 2 lata moze sobie pozwolic na wydawanie w głupiego kompa 22 tysiecy to gratuluje zarobków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 To co w podpisie to już praktycznie 3 generacja... Pierwsza opierała się na klasykach: VooDoo 3 3000 ;) Och, to były czasy... Myśle że jakbym zebrał tą całą kase którą wydałem na kompa to bym jakiegoś Golfa III w dobrym stanie kupił lub przez trzy lata mógł żyć bez pracy ;) PS. Zliża się koniec roku czyli znów sklepy na mnie zarobią <_< Jak co roku B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mi pierwszy komputer kupili rodzice, pozostale musialem sobie sam sponsorowac, gdyz mowili, ze stary jest dobry i przeciez dziala. ;] A tak co roku to wydaje mysle, ze do 1k, nie licze oczywiscie rachunkow za neta. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Za pierwszy dali starzy 4,500zł drugi dali połowe czyli 1000zł :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Od maja 2001 kiedy zakupilem pierwszego kompa jakies $10,000... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 :mur: Stupid topic... Kogo to obchosi? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a kto ma wiecej kasy ja ja ja ja !! co za denna rozmowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja nie bede sie chwalić bo dla mnie topic jest bez sensu... powiem jedynie że wydałem o wiele za duuużo..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Temat zszedł na manowce i dlatego zostaje zamknięty. Wieczorem zostanie usunięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...