Cybersars Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam!! Mam problem z ustawieniem na mojej płytce wyższego napięcia niż 1,85 V. Gdy daję przykładowo 1,875 to BIOS nie ładuje ostatnich ustawień i sygnalizuje ze overclocking nie powiódł się. Bios ładuje ustawienia domyślne. po fleshowaniu to samo... Zgłupiałem już... czy ktoś może wiedzieć o co chodzi???? Znacie może jakieś ciekawe mody do tej płytki. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jaki masz zasilacz? Może to on nie wyrabia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jaki masz zasilacz? Może to on nie wyrabia? 1614662[/snapback] Aha!!! Zasiłka na bank :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Z tego co wiem to normalny obijaw, naprawiono to dopiero w rev. 2.2 to pewnego rodzaju zabezpieczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybersars Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zasilacz wyrabia FSP300-60 GTP. Nawet na megabajcie kiedyś chodziło mi zasilanie 1,90 :-)) hehe Niby płyta do O/C a są zabezpieczenia... wszystkie rev. 1.X nie miały z tym problemu... trochę dziwne posunięcie producenta zeby klasc zabezpieczenie na jedna partie rev. 2.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 U Abita terz wystepuje ten problem w wczesnych rev. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...