pajdaa Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 mam kompa hmm tak jak widac na dole :P i mogę kupić ati 9800 pro więc (inna karta nie wchodzi w gre,komp idzie do firmy a ja wyciagnalbym z niego ta karte) czy karta nie ebdzie za bardzo ograniczona przez plyte glo. procka itd prosze o szybko odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a reszta kompa jaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajdaa Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 tzn.? moze cos dokladniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Troszke procek bedzie ograniczał ale duuzego kopa w grach odczujesz i mysle ze dla gier warto wymienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 qrde nie doczytałem proc bedzie wąskim gardłem ofcourse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 karta bedzie chodzila na oko na 60-70% swoich mozliwosci, oczywiscie warto wymienic grafike bo pograsz soebi w mase gier ktorych nie mogles odpalic na gef 2 mx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 kopa zdecydowanie dostaniesz potężnego. mialem podobny sprzęt ( 1700+ ) i gf2mx zmienilem na ati9100 - bez porównania. pomyśl co będzie jak zapodasz sobie ati9800pro :-) jednak pewne jest ze procek bedzie tutuaj wąskim gardłem i nie wykorzystasz karty na maksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zalezy od gry wszystko w hl2 procek ma b duze znaczenie , a w innych prawie wogole . tak 2ghz conajmniej by sie przydal , a im wiecej tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...