roofman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hi! Powoli przymierzam się do zmiany karty graficznej :) czas wymienić wysłużonego R9600... Przeglądam oferty kart GF 6600 (optimum tego co mogę na kartę wydać w stosunku do wydajności - ok. 450zł). Zastanawia mnie jedno: czy lepiej jak karta ma dodatkowe złącze zasilania, czy nie ma to znaczenia przy GF 6600? Na jednych kartach jest, na innych nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wszystkie gf 6600 na agp mają dodatkowe złacze zasilania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 true, true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wszystkie gf 6600 na agp mają dodatkowe złacze zasilania 1613869[/snapback] Eeee.... daleko nie szukając: Palit na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 to jakiś nedzny gf6600 stabilizator jest inaczej rozwiazany pewnie ciagnie z 3.3v i 5v a jak masz molexa to ciagnie z 5v i 12v ale z 12v najbardziej , tego palita omijałbym szerokim łukiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 no cóż hmm... ta firma .... palit .... powiedzmy ze do orłów nie nalezy ... wiec wszystko możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 to jakiś nedzny gf6600 stabilizator jest inaczej rozwiazany pewnie ciagnie z 3.3v i 5v a jak masz molexa to ciagnie z 5v i 12v ale z 12v najbardziej , tego palita omijałbym szerokim łukiem 1613899[/snapback] No... ale przy takich funduszach jak mam to nic lepszego nie kupie chyba... Chyba że jakiegoś galaxy GF 6200 i kręcić ile się da :mur: Widzę że masz swoją na sprzedaż :) - wysyłasz pocztą czy raczej tylko odbiór osobisty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 tak wysyłam najlepiej wejdz na gg pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 tak wysyłam najlepiej wejdz na gg pogadamy 1613949[/snapback] Transakcja w toku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ten palit wyglada solidnie ,tzn. jego zasilanie przetfornica jak na plycie glownej i to jeszcze dwufazowa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) wszystkie gf 6600 na agp mają dodatkowe złacze zasilania 1613869[/snapback] Not true true, true 1613875[/snapback] Not true ___________________________ gainward MSI do tego PALIT Daytona oraz standardowy GF Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 chyba jesteś troche nie dowidzisz , ale ten msi co dałeś linka ma dodatkowe zasilanie tylko inne gniazdo takie jest w stacji dyskietek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 chyba jesteś troche nie dowidzisz , ale ten msi co dałeś linka ma dodatkowe zasilanie tylko inne gniazdo takie jest w stacji dyskietek 1626309[/snapback] Dokładnie, tak samo 6200. Jak ja lubię jak ludzie coś piszą, a sprzetu na oczy nie widzieli... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Dokładnie, tak samo 6200. Jak ja lubię jak ludzie coś piszą, a sprzetu na oczy nie widzieli... :? 1626371[/snapback] o sorry master - widac nie uznajesz zasady "kazdy moze sie pomylic - w koncy jest tylko czlowiekiem" ale w przypadkach oprocz MSI sie nie pomylilem, ale to trudno zauwazyc! Widac ze jestes (moze nie wszyscy) tylko po to zeby wytknac mala pomylke i jak najbrutalniej. OK szukalem na grafice google i faktycznie MSI ma zlacze do zasilania Przynaje sie do pomylki (CLICK!) Edytowane 12 Września 2005 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Dodatkowa wtyczka = stabilniejsze zasilanie = lepsze OC. Na płytach są takie spadki że aż przykro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 no właśnie z dodatkową wtyczką to jest tak, że kupiłem sobie 6600 turb. force. edit i jak podepnę wtyczke to system nie bootuje!!! po prostu totalne nic; a na samym agp śmiga konfig: epox 8rda3i+fortron250 co jest?? pozdr seiper ps sorki, założyłem topic z takim pytaniem ale narazie 0 odp. więć dołączm tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...