wasabiii Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Od kąd kupiłem nowego kompa, coś mi winamp nie chce czyta mp3jek. Tzn bardzo rzadko czyta, a jak już mu się zdarzy to tylko jeden kawałek a później się zatrzymuje. Czas przestaje by odliczany, nie można nacisnąc play. Nic nie pomaga, jakby wisiał. Jakby coś to mam DFI Lanparty z zintegrowaną muzyką. MAM NADZIEJĘ, ŻE KTOŚ MI POMOŻE BO :mur: Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez wasabiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Czy dźwięk w filmach/grach/windzie też szwankuje? MP3ki w WMP się odtwarzają? Stery do chipsetu zainstalowane, próbowałeś innych (z płyty CD / z netu). Jaki system, service packi? Sprawdź zużycie proca w czasie odtwarzania MP3. Może virus/trojan/dialer? Przeskanuj dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasabiii Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 DOBRA DZIĘKI PROBLEM JUŻ ROZWIĄZAŁEM:) Wystarczyło,że pogrzebałem w ustawieniach winampa:) dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...