kielbu Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Słuchajcie mam laptopika na ktorym sa cholernie wazne dane, przy uruchamianiu wyskakuje komunikat..."Nie mozna uruchomic systemu Windows z powodu sprzetowego bledu konfiguracji dysku. Nie mozna dokonac odczytu ze wskazanego dysku startowego. Sprawdz sciezke dostepu. Sprawdz w dokumentacji systemu Windows oraz w instrukcji obslugi sprzetu dodatkowe informacje na temat konfiguracji dysku." Podkreslam ze nie zmienialem zadnych ustawien, jedynie to uaktualnialem baze antywirusow i nagle nastapil restart. Teraz niemoge wejsc do Windowsa w zaden sposob.Wszystkie systemy awaryjne prowadza do tego samego komunikatu.Sluchajcie sprawa jest naprawde gardlowa, mam bardzo wazne dane.Czekam na propozycje,może ktoś z was spotkał się z czymś takim i może mi pomóc.Z góry jestem wdzieczny.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Może spójuj wejść do windowsa w trybie awaryjnym(jak to sie uda) i przenieść dane poza dysk/partycję windowsa i zrobić format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbu Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 nie da rady wejsc w zadna z opcji,kazda prowadzi do tego samego komunikatu!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata11 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a co to jest za windows jesli xp czy system plikow to ntfs czy te dane sa na tej samej partycji co windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy71 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hmmm możesz odpalić jakiegoś linuxa live-cd i przenieść dane na inna partycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbu Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 z tym linuxem to dobry pomysl ale nie mam zadnego,a musze sie z tym uporac teraz.System plikow to ntfs i jest to Xp SP2,dane sa na partycji z windowsem(partycje sa 2)!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata11 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a jak by zainstalowac windowsa od nowa na tego istniejacego ? wtedy wszytko co jest na dysku zostanie. w kazdym razie powinno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbu Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a dajesz mi gwarancje ze zostanie?????Bo jak nie to mam przej...... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zostanie jak skorzystasz z opcji naprawy w instalatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata11 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 i jak udalo sie odzyskac wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbu Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 cos tam dzialaja w serwisie,sluchaj a jezeli zrobilbym tak jak ktos zaproponowal i odpalil lixuxa z cd to nie namieszalby mi tam linux w plikach i ich systemie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 cos tam dzialaja w serwisie,sluchaj a jezeli zrobilbym tak jak ktos zaproponowal i odpalil lixuxa z cd to nie namieszalby mi tam linux w plikach i ich systemie!!!!! 1615166[/snapback] Nie, bo to system odpalany bezpośrednio z cd - nie instaluje się na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...