_nc_ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 witam mam pewne pytanko. Własnie zakupiłem sobie k300i i chce do niego troszke softu. I gdzie moge go poszukac. Odpowiedzi nie chce tutaj tylko jak byscie mogli pisac na gg 4878873. Mam irde aby to wgrać. z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 witam mam pewne pytanko. Własnie zakupiłem sobie k300i i chce do niego troszke softu. I gdzie moge go poszukac. Odpowiedzi nie chce tutaj tylko jak byscie mogli pisac na gg 4878873. Mam irde aby to wgrać. z góry thx 1614502[/snapback] sofcik napewno znajdziesz płatny np.. na stronie operatora:P albo poszukj narzędziami typu kazaa itp bo tam pełno tego jest. a na gg cinie napiszę bo mi tu lepiej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 witam mam pewne pytanko. Własnie zakupiłem sobie k300i i chce do niego troszke softu. I gdzie moge go poszukac. Odpowiedzi nie chce tutaj tylko jak byscie mogli pisac na gg 4878873. Mam irde aby to wgrać. z góry thx 1614502[/snapback] sofcik masz na stronie sony-ericsson szukaj dalej http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&...m=pp1&pid=10226 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...