Skocz do zawartości
janio

Xtreme Oc Inaczej ... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam materiał filmowy z Extremalnego podkręcania płyty gł. ;) Dla ciekawych - jest to (a raczej była;) ) płyta firmy ESC model K7S5A, służyła mi wiernie, jednak zaczęła odmawiać posłuszeństwa i pomyślałem, że taka naprawa może rozwiązać problem :P - a oto filmik: http://members.lycos.co.uk/zbyl/foty/Extre...verClocking.avi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moimi zdaniem głupio postąpiłeś z tą płytą , ale to jest moje zdanie  <_<

1614621[/snapback]

Nie wymiekaj Kamilo podzespoly potrafia czasami doprowadzic do szewskiej pasji.. dobrze zrobiles Janio skoro cie wku..ala :D dobra akacja ze szlifiera -odrazu poczulbym sie lepiej. Burn baby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moimi zdaniem głupio postąpiłeś z tą płytą , ale to jest moje zdanie  <_<

1614621[/snapback]

Płyta była jeszcze troszke "na chodzie" tzn. nie działało w niej usb i wieszał sie na niej system i ogólnie masa innych problemów... Więc przynajmniej się zabawiłem i zemściłem się za moje męki :evil: :D Na ścianie bym sobie powiesił, ale mama zawsze ma "racje" bo płyta "szpeciła" mi pokój :( . Jednak musze przyznać, że zabawa była przednia :D :D :D Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

janio: weno coś jeszcze rozpieprz :) tak fajnie to na filmiku wygląda ;) tylko jakaś dynamika, nie wiem, może granaty albo kałach :D ew. panzerfaust jak masz na stanie :P

// wytwórnia filmów janio XOC :twisted:

1617739[/snapback]

hehehe :) Z miłą chęcią bym coś zdemolował tylko że nie mam co :( Sprzęcior do oc się skończył :( Chybha że ktoś ma coś na stanie - chętnie przyjme i później oddam lekko zmodowane ;) Czekam na propozyje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Janio niestety dostał bana na tydzień ale to nieprzeszkodzi w pokazani następnej produkcji.

Modding to nie tylko działanie na samym przedmiocie, żeby dobrze zmodować jakiś podzespół trza ruszyć gławą. Następna nasza produkcja przedstawia właśnie proces głowienia się nad płytką DVD 8x firmy EMTEC, a głowi się janio.

Miłego oglądania, pozdrawia zespół Babas Mod Team, w składzie janio i zbyl.

A z tąd można zassać filmik, krótki ale za to jak miło się ogląda:) BMT Głowienie!!!

Edytowane przez [BMT]_zbyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi