janio Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Przedstawiam materiał filmowy z Extremalnego podkręcania płyty gł. ;) Dla ciekawych - jest to (a raczej była;) ) płyta firmy ESC model K7S5A, służyła mi wiernie, jednak zaczęła odmawiać posłuszeństwa i pomyślałem, że taka naprawa może rozwiązać problem :P - a oto filmik: http://members.lycos.co.uk/zbyl/foty/Extre...verClocking.avi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Moimi zdaniem głupio postąpiłeś z tą płytą , ale to jest moje zdanie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Moimi zdaniem głupio postąpiłeś z tą płytą , ale to jest moje zdanie <_< 1614621[/snapback] Nie wymiekaj Kamilo podzespoly potrafia czasami doprowadzic do szewskiej pasji.. dobrze zrobiles Janio skoro cie wku..ala :D dobra akacja ze szlifiera -odrazu poczulbym sie lepiej. Burn baby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Moimi zdaniem głupio postąpiłeś z tą płytą , ale to jest moje zdanie <_< 1614621[/snapback] Płyta była jeszcze troszke "na chodzie" tzn. nie działało w niej usb i wieszał sie na niej system i ogólnie masa innych problemów... Więc przynajmniej się zabawiłem i zemściłem się za moje męki :evil: :D Na ścianie bym sobie powiesił, ale mama zawsze ma "racje" bo płyta "szpeciła" mi pokój :( . Jednak musze przyznać, że zabawa była przednia :D :D :D Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 E nie moge tego zassać. Dałeś dobrego linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) pewnie prekroczony zostal limit transferu. EDIT: http://members.lycos.co.uk/zbyl/foty/ wejdz tu i sciągnij Exteam .... Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Sorry, ale tu też ściąganie nie idzie :/. Urywa w pewnym momencie plik. Rehost plx :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Szkoda ze ten film nie oddaje tego sm,rodu jaki szedł podczas "pozaru" :lol: I to mi sie podoba! Oby tak dalej :D :D :D nalezału mu sie B) A JAK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nieźle . Też kiedyś męczyłem tak 2 płyty ;) ale zabawa była , tylko, ze nie miałem takiego palnika :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) wystaw ja teraz na allegro jako nie sprawdzona (: Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Omg, hardkor :D Btw. przy podcinaniu kondensatorów, nie bałeś się, że wybuchną ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Omg, hardkor :D Btw. przy podcinaniu kondensatorów, nie bałeś się, że wybuchną ? :P 1616670[/snapback] Wbuchały i to calkiem nieźle podczas jarania :D Tylko że akurat nie ma tego w tym filmiku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 janio: weno coś jeszcze rozpieprz :) tak fajnie to na filmiku wygląda ;) tylko jakaś dynamika, nie wiem, może granaty albo kałach :D ew. panzerfaust jak masz na stanie :P // wytwórnia filmów janio XOC :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Dokładnie, ja także czekam na kolejne produkcje ;) Pierwszy filmik bardzo dobry, nieźle się z kumplami uśmieliśmy ;) Nakręć coś jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 hardcor... nie ma to jak zabawa ogniem i cukierkami na MB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 nie takie rzeczy sie widzialo ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 janio: weno coś jeszcze rozpieprz :) tak fajnie to na filmiku wygląda ;) tylko jakaś dynamika, nie wiem, może granaty albo kałach :D ew. panzerfaust jak masz na stanie :P // wytwórnia filmów janio XOC :twisted: 1617739[/snapback] hehehe :) Z miłą chęcią bym coś zdemolował tylko że nie mam co :( Sprzęcior do oc się skończył :( Chybha że ktoś ma coś na stanie - chętnie przyjme i później oddam lekko zmodowane ;) Czekam na propozyje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[BMT]_zbyl Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Janio niestety dostał bana na tydzień ale to nieprzeszkodzi w pokazani następnej produkcji. Modding to nie tylko działanie na samym przedmiocie, żeby dobrze zmodować jakiś podzespół trza ruszyć gławą. Następna nasza produkcja przedstawia właśnie proces głowienia się nad płytką DVD 8x firmy EMTEC, a głowi się janio. Miłego oglądania, pozdrawia zespół Babas Mod Team, w składzie janio i zbyl. A z tąd można zassać filmik, krótki ale za to jak miło się ogląda:) BMT Głowienie!!! Edytowane 4 Września 2005 przez [BMT]_zbyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 łał hardcore extreme widze. sorry chłopaki ale to niejest zbyt ciekawe : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[BMT]_zbyl Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 tak od siebie dodam że płytce nic się niestało za to jania dyńka później bolała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Błeee jak płytce sie nic nie stało to sobie możesz wsadzić ten filmik :P (btw. co to za plytka byla ? z windowsem ? :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 nom to czekamy aż Cię Athlonik wkurzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 w sumie mam sprzet do takiej zabawy :} ECS K7VZA ze zjaranym AGP i cos tam jeszcze nie wiem co to ale stare ino ze "przekrojone na polowe" :D vante lt gf 4mx440 rive tnt2 :] zasilator jakis noname :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...