Cahir-1984 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam pewien problem, jestem posiadaczem dysku Seagate Barracuda 160GB 8 mb cache. Dysk podzielilem na partycje odpowiednio z moimi potrzebami. Partycja na ktorej znajduja sie dane ma okolo 130GB, nie formatowalem jej od dluzszego czasu. Od wczoraj bez wzgledu na to czy cos kasuje z dysku czy nie, wciaz pokazuje mi sie ze mam tyle samo miejsca wolnego, czyli 300mb <_< Pokasowalem pliki zajmujace kilka GB, a Win wciaz pokazuje mi to samo. Zastanawialem sie czego najlepiej uzyc tak zeby Win, znowu zaczal prawidlowo odczytywac wielkosc wolnego miejsca. Probowalem ScanDisk, ale to nic nie pomaga. Pamietam, ze kiedys mialem podobny problem i robilem format, ale w tym momencie jest to dosyc trudne gdyz musialbym gdzies zapisac pliki ktore mam na dysku, a jest tego sporo, tak wiec chcialbym zeby dysk normalnie widzial ilosc wolnego miejsca, bez robienia formatowania. Jezeli ktos moglby mi pomoc w znalezieniu programu ktory zrobilby z tym porzadek bylbym wdzieczny. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Cahir-1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=94332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cahir-1984 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Thx, tak sie zlozylo akurat ze mam produkt Symanteca, ale nie zwrocilem uwagi ze jest taka opcja jaka zostala opisana w FAQ. Chwilka i po problemie, jeszcze raz thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...