rxg Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Czy macie dzieci i jak sobie z nimi radzicie?Moje mnie przerażają,brak mi cierpliwości.Mam dwie córki,jedna ma 2 lata a druga rok.W domu panuje wieczny jazgot i harmider krzyczą,płaczą i walą w pieluchy.Wszędzie za mną chodzą, nawet jak się zamknę w kiblu na kiepa to przyjdą pod drzwi i wyją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nie ma co, prawdziwy z Ciebie fater. Zrob se syna co je ustawi. Zartuje oczywiscie i nie bierz tego do siebie. Mam syna pol rocznego i ma klopoty ze spaniem w nocy. Budzi nas srednio 8-10x pomiedzy godzinami 23:00-6:00 tak wiec sam widzisz. Narazie cierpliwosci mam na jakies 2 lata wiec jakis tam zapas mam :] Ogladaj serial o opiekunce. Tam sa extremalne przypadki rozwydrzenia dzieciakow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Noc to inna bajka pełna koszmarów. Mam dziś wolne żona wyjechała w sprawach służbowych a ja zamiast wypoczywać cierpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 tak to jest jak sie gumek nie używa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Opisz cos wiecej. Troche sie dziwie, ze 2 letnia dziewczynka "wali" w pieluchy. Rozumiem pampersa na noc ale zeby nonstop ? No i slowo ojca musi cos znaczyc. Mowisz dziewczynki prosze o spokuj i tak ma byc. Latwo mi oczywiscie mowic ale tak to sobie wyobrazam. Sie okaza za minimum rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nom nie zazdroszcze wam... :wink: Mam trzy siostrzenice, 12, 6, 3 letnie, takze troche sie juz na ogladalem wielkich pampersow w smietniku, a od transportowania ich bylem ja przydzielony. Ale teraz kiedy juz nic nie robia w majty, bo za duze sa, to i tak zyc nie daja. Wyprowadzily sie jakies 2 lata temu z domu, ale i tak jak przyjda razem trzy, jeden dzien w tygodniu to leb mi peka: :arrow: "chrystian pobaw sie ze mna w miasto" :arrow: "chrystian pobaw sie ze mna w mame i tate" :arrow: "chrystian zerwij, mi sliwke, dwie sliwki, albo nie trzy, a janlepeij to jeszcze dwie wisnie" :arrow: "moge popatrzec jak grasz" tak czemu nie "dzieki" po czym bierze mi myszke i przegrywam :lol: :blink: :arrow: "mamo!!!" czego sie drzesz? "no bo zawolaj mame, zeby mi podtarla tylek" a co ty nie masz rak? "mam ale za krotkie" :blink: :arrow: "ale z ciebie wyjek tylko dwa lody mi dzisiaj kupiles, wstydz sie" :o :arrow: "mamo!! chrystian znowu na mnie krzyczal, i mowil brzydkie wyrazy, i ze jak nie przestane mu wylaczac komputera to mnie udusi!!" Poprostu jak raz w tygodniu przyjda to ja mam dosc na rok, ale jak sa codziennie, to czasami mam chec popelnic samobojstwo :blink: Zartuje, ale dreczenie przez dzieci jest bardzo, ale to bardzo dokuczliwe... Takze po czesci Was rozumiem, ale Wy macie gorzej z jednym dzieckiem, niz ja z trojka na raz... :twisted2: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Opisz cos wiecej. Troche sie dziwie, ze 2 letnia dziewczynka "wali" w pieluchy. Rozumiem pampersa na noc ale zeby nonstop ? No i slowo ojca musi cos znaczyc. Mowisz dziewczynki prosze o spokuj i tak ma byc. Latwo mi oczywiscie mowic ale tak to sobie wyobrazam. Sie okaza za minimum rok. 1614765[/snapback] Troche się zagalopowałem starsza od miesiąca korzysta z nocnika (czasami zadowala się podłogą),chyba nie potrafię być ostry i niewiele robią sobie z moich uwag(starsza bo młodsza wiadomo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 haha interesujacy i smieszny watek:D bede go na biezaco przegladal:) ja "naszczescie" nie mam dzieciaka ale raz mialem horror z peknieta guma;] tez zabawna sytuacja pro dziecieca;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 To ja miałem troche inny przypadek. W te wakacje moja ciotka otworzyła gospodarstwo agroturystyczne ogolnie piekny domek caly z drewna itp. no i pierwszy,i goscmi byly dzieci jej kolezanek z pracy. No i ja głupi zgodziłem sie jej pomóc w opiece nad tymi dziećmi. Była ich ósemka w wieku od 5 do 11 lat ja mam 15 wiec jestem troche starszy od nich. To był horror wytrzymałem z nimi tydzien. Dwójka ciagle chciala żebym je nosił n barana, a jak nie chcialem to zaczynali po mnie skakac. Później musiałem im robić karuzele i skutki odmowy były jeszcze gorsze bo karuzele chciała cała 8. Ale największa furorę zrobiła wsród nich moja motorynka. Wyszło na to że straciłem 5l benzyny :mur: po dzisiejszych cenach. :mur: Dzieci przyjechały na dwa tygodnie, ja wytrzymałem tydzień i wróciłem do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 błahaha z małymi nie dajesz rady to sobiep omyśl jak beda miały nascie lat ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Było robić dzieci jedno po drugim ? :D Ja mam rocznego syna i miesiąc temu stał się samobieżny - nie ma bezpiecznej szafki, kontaktu, komputera itd :D Ale zapowiedziałem żonie że między dziećmi się muszę wyspać - więc następne nie wcześniej niż za 1,5 roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja niedawno opiekowałemsię przez parę dni moją 4-letnią kuzynką. Myślałem, że takie starsze dziecko to już spokojniejsze będzie.... jakże się myliłem.... Cały dzień... w kółko... jeżdżenie na dmuchanym kucyku, huśtanie, czytanie jakichś bajek, bieganie, no wszystko, co mozna sobie wyobrazić..... Ale to jeszcze nic.... Najgorzej było, jak przyszła córka koleżanki mojej ciotki w wieku... 5 lat. Sajgon.... Wszystkim młodym ojcom i matkom przekazuję niniejszym najszczersze wyrazy współczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Piratez o takich syt jest magiczna tableteczka zwana Postinor ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Piratez o takich syt jest magiczna tableteczka zwana Postinor ;-) 1615854[/snapback] a myslisz ze w co ja sie bawilem??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nawet ona nie daje 100% gwarancji ;). Ciekawi mnie kiedy usuną te posty :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...