Gadzina Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam serdecznie ! Kupiełem ostatnio na allegro HP 1315 ( przynajmniej taka miała być ). Okazało się jednak że : na górze przy przysickach jest napisane 1315 zaś od spodu jest opisywana jako typ 1310 i tak się też instaluje w XP :( Podejrzewam że trafiłem na nieuczciwego sprzedawcę. Mam zatemdo Was kilka pytań : czy rzeczywiście jest to 1310 ( jak jeszcze mogę to sprawdźic ) a jeżeli tak to jakie sią różnice pomiędzy tymi drukarkami ?? I pytanie drugie czy hp1315 też instaluje się w WinXP jako 1310 ? Proszę o pomoc Dziękuję wszystkim za odpowiedźi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Moja ma tak samo. Z tym że to nie jest HP 1310 tylko HP 1310 series, czyli seria (?) 1310, wersja 1315 (to samo jeśli chodzi o sterownik). To chyba normalne. Najwyżej niech się inni wypowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...