deek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Pojawiły sie nowe ForceWare:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1164 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_16 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 fajnie tylko dobre super ful super one sa ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 :wink: Moze jakies testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja mam 78.03 bety i do gf7 najlepsze sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 ktos robil bardziej szczegolowe testy? bo nie mam zbytnio czasu aby bawic sie w instalacje i testy, obecne 77.77 sa imo nie najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobbit Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 niby te stery (78.01) niczym nie różnią się od 77.77, oprócz zaimplementowanej obsługi GeForce 6500... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A ja mam pytanie a nie chcem zakładać nowego tematu. Jak włączyć dla danej gry Anty-aliasing, bo mam pod kontrolą aplikacji i jak chcem zmienić to wyskakuje mi komunikat że regulacja jest wyłączona, ponieważ ustawienia domyślne nie pozwalają na modyfikację a Chchiałbym spobie pograć w Chaos Theory z AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 hmmm, o ile sie nie myle w grze mozesz se wlaczyc AA.. chyba ze masz wlaczony HDR wiec AA odpada. HDR jest dostepny na kartach nv6xxx/7xxx. jezeli masz inną karte to powino sie dac bez problemu włączyc aa. a jak nic nie daje, zainstaluj Rivatuner i tam ustaw AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Temat przykurzony, ale nie warto zakładać nowego bo problem dotyczy tych sterowników :) W win XP z zainstalowanymi forceware 78.01 po kliknięciu ppm na pulpit pokazuje się standardowe menu a w nim opcja "Ekran nVidia". Opcja wygodna bo dwa kliknięcia i już są dostępne ustawienia karty. Pytanie: czemu w w2k na tychże sterownikach tej opcji nie ma ? Oczywiście w ustawieniach sterowników, zakładka Narzędzia, mam włączone "włącz menu konekstowe pulpitu". System świeży, sterowniki dla pewności przeinstalowane. Opcji "ekran nVidia" jak nie było tak nie ma :( Czy to urok w2k, czy jakiś bug który można poprawić ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 coolbits polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...