r0bu$ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam mam dwa systemy 98 i XP nie dawno dzialala mi kazaa [tzn laczyla ] sie na obydwoch systemach ale po formacie juz na XP nie dziaal [ bo formatowalem tylko XP] kombinowalem w KANAT i jakos poszlo bo na poczatku nie chodzila mi wogole ! czy jest mozliowsc zeby ustawienia z 98 przeszly na XP ! ?? jest to jakis wpis w rejestrze czy cos !! przenosilem foldery i nic nie dalo co zrobic zeby ta kazaa zadzialala ?? :> HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Zobacz w firewallu XP czy nie jest zablokowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Spróbuj wgrac do XP TEN plik , u mnie kazaa po wgraniu tego pliku zaczeła się łaczyc , sam plik dodaje coś ok. 200 nowych hostów dla kazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Witam! Miałem ten sam problem, Kazaa nie chciała się połączyć. Probowałem wszytkiego, siedziałem i szukałem odpowiedzi po różnych forach. Zauwazyłem, że w więkzości przypadkach dzieję się to po przeinstalowaniu Windowsa. Niewiem dlaczego tak się dzieje? Ale przejdzmy do rzeczy, mam sposób na likwidacje błędów. Zainstalujcie sobie Kazaa 3.0, włączcie Kazaa Rewolucja i powinno się połączyć. Gdy uzyskacie połączenie, można odinstalować Kazaa 3.0 i wszytko powinno działać jak należy. p.s. razem z Kazaa 3.0 instalują się różne [ciach!]ly jakieś banery, wyszukiwarki itp. dla tych którzy nie wiedzą jak się tego pozbyć: Panel sterowania-> Dodaj, usuń programy-> zaznaczacie programik i Usuń/Zmień Pozdrawiam Edytowane 10 Września 2005 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...