kszonek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Zbytnio nie wiedziałem gdzie to napisac: problem jest nietypowy, jak cos zle to nie krzyczec za głosno. Sciagnałem sobie cinebench64bit odpalam i raport o błedach, no to sciagam stery 64bitowe, instaluje dalej to samo :/ nie iwem czego to problem. windows to oczywiscie tez 64bit, ale zeby wejsc do neta musze przełazic do zwyklałego xpka bo mam sagema os neostrady bo o ile wiem nie ma jeszcze sterow do niego. Czu miał ktos taki problem? Mam nadzieje ze mi ktos pomoze bo nie wiem dlaczwego tak sie dzieje.... moze jeszcze jakies stery albo co :/ Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ty jestes po prostu glupi czy co? Skad sie tacy ludzie biora :mur: :mur: 1615090[/snapback] W temacie o win64 osoby miały wina i pytały sie o seriale i jakos były podawane wiec nie wiem o co Ci chodzi :/ no ale skasowałem to z posta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) W temacie o win64 osoby miały wina i pytały sie o seriale i jakos były podawane wiec nie wiem o co Ci chodzi :/ no ale skasowałem to z posta... 1615096[/snapback] O to chodzi ze wlasnie podales serial niewiadomo nawet jakiej ilosci ludzi do swojego wina, czy na ksiazeczcie nie jest napisane aby nie pokazywac tego numeru seryjnego nikomu?!! W temacie " win64" ludzie wyludzali najwidoczniej seriale od "nieswiadomych" takich jak ty. Powiem tak: serial do windowsa nie ma nic wspólnego z problemow softu. Po prostu dawaliscie swoje seriale na forum co jest przynajmniej nieodpowiedzialne. PS: wykasowalem swoj post z twoim serialem kszonek napisze to jeszcze raz, serial uzyty do instajacji windowsa nie ma nic wspolnego z wszelkimi problemami, ktore wystepuja po zainstalowaniu systemu. Jezeli jest to beda to najprawdodpodobniej wlasnie to jest odpowiedzia czemu cinebanch 64bitowy nie chce sie zainstaowac, niestety uroki bety. Oczywiscie moge byc w bledzie, wiec nich ktos inny sie tez wypowie :> Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 aaaa, jak tak to mi nie robi. Serial moge pokazac a skasowałem bo myslałęm ze moge dostac procenty. Poprostu podałem go dlatego, zeby jak ktos ma taki sam (zaraz mi napiszesz ze tpo nie mozliwe ale jadnak - mozna było tego wina sciagnac z ftp całkiem legalnie i bezpłatnie, ale jzu nie mozna) i moze tez miał taki problem. Jest to beta i poprostu moze nie działac tam ten cinebench. No ale wracajac do tematu maktos taki problem / ma cinebench i mu chodzi - jakie stery instalował? Sciagam do chippsetu, ale nazwykłaym xp chodził bez sterow..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Wiem wiem, ale to jest jakas bete czy cos i do niej pasuje tylko jeden serial, ktory był dostepny dla wszystkich rozumiesz? W temacie o win64 był podany link, ktos sciagnał, ale nie miał seriala podawali mu i nicnie było. JA NIE PLACILEM ZA TEGO WINDOWSA. A moze pod tawersja nie chodzi cinebench64. A jakos innym chodzi na winach64, wiec co robie zle. Zainstalowane stery do CPU i GPU, znaczy od nforce4 i forcewere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...