Pampek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 :-| Kupiłem ta karte wgrałem nowe sterowniki z stronki Guru3D no i po jakims czasie zaczeły wyskakiwac mi na ekranie czerwone kropeczki w pionie na Pulpicie a na białym tle jeszcze innego koloru nie jestem pewny czy to wina karty graficznej czy innego podzespołu w kompie... :mellow: Pomocy!??!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 :-| Kupiłem ta karte wgrałem nowe sterowniki z stronki Guru3D no i po jakims czasie zaczeły wyskakiwac mi na ekranie czerwone kropeczki w pionie na Pulpicie a na białym tle jeszcze innego koloru nie jestem pewny czy to wina karty graficznej czy innego podzespołu w kompie... :mellow: Pomocy!??!! :D 1615129[/snapback] Podaj więcej danych o sprzęcie jaki masz...Pomoże w "pomocy"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Podaj więcej danych o sprzęcie jaki masz...Pomoże w "pomocy"... 1616277[/snapback] Sempron 2200+ 1,5 Ghz MSI k7NForce2 Fireball Quantum 13 GB 256MB DDR 400Mhz TwinMos Geforce 2 MX 400 64 MB itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...