HQ12 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 mam taki problem a w zasadzie mialem i niewiem jak sie z nim uporac sformatowalem dyskietke startow zeby wzias od brata sejw z BG2 (ostatnio padniety hdd) zakladalem ze zainstaluje win xp z samobotujacej sie plyty i tu klops win xp niechcial sie zainstalowac pniewaz moj kochany CD LG niepotrafil prawidlowo skorygowac paru blendow z krozka :? :? :? postanowilem odpalic konsole ozyskiwania i zainstalowac win98 ale znowu zonk jesli nie mam zainstalowanego systemu to jakie chaslo map podac temu kretynowi zeby dal mi dostep do hdd pozatym ddlaczego niemoge otwozyc napedu CD i zmienic plytke z xp na 98 myslalem ze mnie szlak trafi tak pieknie jest zaprojektowany ten XP powiem tak siedzialem dosc dlugo przewertowalem wszystkie polecenia z helpa i nic !!!! zna ktos odpowiedzi na te fanty ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 moze idz do jakiegos kolegi i zrob sobie nowa dyskietke startowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a czy ja mowilem ze chce dyskietke startowa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 włóż cd do napędu... bootowanie.. i gdy pojawii się okno wybory wybierz napraw (chyba) i znajdziesz się pochwili w konsoli - trzeba znać hasło admina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 moze idz do jakiegos kolegi i zrob sobie nowa dyskietke startowa... No jak masz fat32 to spoko :) heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Miałem kiedyś ten sam problem, HASŁO ADMINA - z kąd go wziąć???? Kupiłem nawet Książkę wydaną przez Microsoft Polska zatytuowaną Administrowanie Windows XP i co? I gó...! Nawet tam nic nie było napisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Miałem kiedyś ten sam problem, HASŁO ADMINA - z kąd go wziąć???? Kupiłem nawet Książkę wydaną przez Microsoft Polska zatytuowaną Administrowanie Windows XP i co? I gó...! Nawet tam nic nie było napisane... Podczas instalacj win xp wyskoczy Tobi etakie okienko gdzie należy wpisać hasło administratora... Będziesz wiedział kiedy to nastąpi ;). Jeżeli teraz korzystasz z xp'ka to wejdź do menadzera urządzeń i tam dojdziesz do konta "administrator", wtedy możesz zmienić sobie hasło dla niego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Menadzer urządzeń?? Ten z właściwości systemu?? Nie mogę tego tam znaleźć... Jeszcze poszukam! Ale dzięki za radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 hmm wiesz ja mam inny problem poniewaz niemam systemu apsolutnie zadnego a on wymaga hasla ktorego jeszcze mu niepodalem cuz za ironia "cd niedziala bil ma prosta rade wluz do napedu cd instalacyjny z win98 tam sa porady i sterowniki :lol: " kozystajac z tej za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ej konsoli niemoge zalozyc nawet katalogu bo ten kretynski system blokuje dostep do napedow !!!! i wlasnie z tym niemoge sobie poradzic jak bym mial dostep do hdd i napedu to byloby w zasadzie po sprawie 8D ale nie taki chu..... bil wie lepiej co dla usera jest najlepsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...