Skocz do zawartości
HQ12

Konsola Odzyskiwania w WIN XP

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki problem a w zasadzie mialem i niewiem jak sie z nim uporac sformatowalem dyskietke startow zeby wzias od brata sejw z BG2 (ostatnio padniety hdd) zakladalem ze zainstaluje win xp z samobotujacej sie plyty i tu klops win xp niechcial sie zainstalowac pniewaz moj kochany CD LG niepotrafil prawidlowo skorygowac paru blendow z krozka :? :? :? postanowilem odpalic konsole ozyskiwania i zainstalowac win98 ale znowu zonk jesli nie mam zainstalowanego systemu to jakie chaslo map podac temu kretynowi zeby dal mi dostep do hdd pozatym ddlaczego niemoge otwozyc napedu CD i zmienic plytke z xp na 98 myslalem ze mnie szlak trafi tak pieknie jest zaprojektowany ten XP powiem tak siedzialem dosc dlugo przewertowalem wszystkie polecenia z helpa i nic !!!! zna ktos odpowiedzi na te fanty ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś ten sam problem, HASŁO ADMINA - z kąd go wziąć???? Kupiłem nawet Książkę wydaną przez Microsoft Polska zatytuowaną Administrowanie Windows XP i co? I gó...! Nawet tam nic nie było napisane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś ten sam problem, HASŁO ADMINA - z kąd go wziąć???? Kupiłem nawet Książkę wydaną przez Microsoft Polska zatytuowaną Administrowanie Windows XP i co? I gó...! Nawet tam nic nie było napisane...

Podczas instalacj win xp wyskoczy Tobi etakie okienko gdzie należy wpisać hasło administratora... Będziesz wiedział kiedy to nastąpi ;). Jeżeli teraz korzystasz z xp'ka to wejdź do menadzera urządzeń i tam dojdziesz do konta "administrator", wtedy możesz zmienić sobie hasło dla niego :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm wiesz ja mam inny problem poniewaz niemam systemu apsolutnie zadnego a on wymaga hasla ktorego jeszcze mu niepodalem cuz za ironia "cd niedziala bil ma prosta rade wluz do napedu cd instalacyjny z win98 tam sa porady i sterowniki :lol: " kozystajac z tej za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ej konsoli niemoge zalozyc nawet katalogu bo ten kretynski system blokuje dostep do napedow !!!! i wlasnie z tym niemoge sobie poradzic jak bym mial dostep do hdd i napedu to byloby w zasadzie po sprawie 8D ale nie taki chu..... bil wie lepiej co dla usera jest najlepsze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi